tmm canımBir tur bagislama tevhid okuyacagiz cnm onu okursun sonraki liste ayet olursa muaf sayarim
:) yalan söylersem dilimi kesersin ablacim biliyorum korkudan öyle dediydim ben :)Yok artik daha neler goruntu falanyalan mi soyliycen kuzum cok ayip hiii cisss
Ayetle kürsü okumayacakmıyız onun yerine Tevhid mi okuyacağız kaç taneBir tur bagislama tevhid okuyacagiz cnm onu okursun sonraki liste ayet olursa muaf sayarim
Gecmis sayfalarda ve bir cok alintida konu mevcut cnm hepinizife etiketledim kararlarida ortak aliyoruz biraz geri gidip goz atarsinAyetle kürsü okumayacakmıyız onun yerine Tevhid mi okuyacağız kaç tane
Az sonra:)
Ben la ilahe illallah muhammeden resulullah die okuyorum bi kitapta yarim birakilmadan okunmali diye görmüştüm o şekilde okuyacagim bilginiz olsun70.000 KELİME İ TEVHİD OKUMASİ
Hanimlar sadece 1 tur kelime i tevhid okuyup bagislayip sonra dualarimiza devam edelim demistik bgn listemizi baslatiyorum o zamana kadar diger okuma icinde arkadaslar fikir beyan etmis olurlar ayetimizi belirler kisi kisi okumalarimiza geceriz Allah kabul etsin
KİSİ BASİ 3.181 ADET OKUYACAGİZ
(Fazlasini ben okuyacagim)
Okuma usulu La ilahe illallah olup her 100 de Muhammedun resulullah (ben tevhidleri boyle okuyorum ama tek la ilahe illallah oldun derseniz uyarim )
Suremiz persembe saat 14:00 de bitiyor
evTik
O Ozzgeee
Patronicee
rudecute
gulbera
C cansu_tr
cilekli_sut
B BEYBISIM
Bluedew
Krew
whiterose00
F Ftszynp
heidi1017
denizinmavisi
segazel
SuUtku
Krew (ark)
eilenn
bir garip oblomov
M mer_4260
B Burcu2424
hmbg
M Mavisu27
Ozaman hepimiz oyle okuyalim listeyede oyle yazayimBen la ilahe illallah muhammeden resulullah die okuyorum bi kitapta yarim birakilmadan okunmali diye görmüştüm o şekilde okuyacagim bilginiz olsun
Tamam o zaman ben de baslayayim inşaallah. Tevhide de basliyorum.Duaya katilim zorunlu yani muafiyet ve Allah korusun kaza bela hastalik olur okuyamazsiniz elbet haber verirsiniz bir sekilde tamamlanir ama onun disinda listeye katilinca bitime kadar dualara katiliyorsunuz
Askolsun ne bilmisligi ben direk elle yazdim genelde herkes bilir diye cok detaya girmemistim hatirlattigin cok iyi oldu Allah razi olsunkızlar çok bilmişlik etmek istemem ama yazılışı LÂ İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDÜN RASÛLULLAH.
doğru okunuşu LÂ İLÂHE İLLALLAH MUHAMMEDÜR-RASÛLULLAH'tır. tecvitli okursak daha makbul olur.
Ayni sayida kalan talepler var arkadaslar o yuzden karara uymayin bir dua secin sizde ki beraberlik yerine agir basani secelim su an insirahla fetih bas basa gidiyor tevhidi bir defa okuyup bagislayacagizJkelime i Tevhid okuyalım ben uyarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?