Tabiki devam edelimF FtszynpPatronicee @rude girl gulbera C cansu_tr eilenn cilekli_sut changelife
ARKADASLAR SIMDILIK OKUMAYIN CUNKU LALE DURUMU SEBEBIYLE OKUYAMAYACAGINI BELIRTTI AYRILIYOR BIZLER SAYIMIZI BELIRLEYINCE YENIDEN ESMA SAYISI DUZENLEYECEGIM BASKA AYRILMAK ISTEYEN VARSA BILGI RICA EDIYORUM
F Ftszynp @rude girleilenn cilekli_sut changelife
Hanimlar sizden ses cikmadi ayrilma durumu varmi duamiza devam ediyormuyuz liste yapmistum ama ayrilan arkadaslar oldu Yeni duzenleme icin bir ses verirseniz baslayayim listeye
Cnm ayrilan arkadaslarimiz olsu aeni istersen yeni listeye alayim okuyan bir arkadasimiz vardi sira ona ve sana gelince seni muaf tutariz ben eksikleri tamamlarim boylece hak gecmemis olur seninle daha once okuduk sen okudun diye skinti yapmazsin biliyorum ama o arkadas hak gecti ben okuyamadim ona diye sikinti yapabilecek bir arkadasimiz boyle bir cozum buldum senin icinde uygunsaliste alıma açık değil mi. en azından yeniden başa dönünce falanALLAH kabul etsin dualarınızı
Cnm ayrilan arkadaslarimiz olsu aeni istersen yeni listeye alayim okuyan bir arkadasimiz vardi sira ona ve sana gelince seni muaf tutariz ben eksikleri tamamlarim boylece hak gecmemis olur seninle daha once okuduk sen okudun diye skinti yapmazsin biliyorum ama o arkadas hak gecti ben okuyamadim ona diye sikinti yapabilecek bir arkadasimiz boyle bir cozum buldum senin icinde uygunsa
Cnm kimse donmedi daha takibe gecmediler sanirim ben listeyi olustururum sikinti degilde bu defada okudunuz mu diye bekleme durumu olacak gizem buralarda biliyorumda zeynebe falan ratlamadim cilekli sut gelsinler baslaticam zaten cok cabuk okundugu icin su gibi akar insallahListe ne zaman oluşur bir an önce baslasak ne güzel olur
eilenn sende devam ediyorsun değil mi
Cnm duani yazarmisin.Zorunlu degil ama ismen edilmesini istiyorsan birde ismini rica ediyorumolur olursağolun
sıkıntılı dönemlerden geçiyorum.rabbim nasil yunus peygamberi balığın kurtardiysa, benide sıkıntılarımdan kurtarsın. İş yerindeki sorunlarım bitsin, Alnımın akıyla çıkayım bana yapılan haksızlıktan. tayinimin biran önce çıkmasını nasip et.Cnm duani yazarmisin.Zorunlu degil ama ismen edilmesini istiyorsan birde ismini rica ediyorum
Cnm 15 inde bana sira gelmis olacak malum sdn evtige okumuyorsun 15 inde benim duama niyetlenip 1525 ya latif cekiyorsun ardindan 51 tane selavati mecule okuyorsun.sonra 3. Arkadasa gecince onun niyetine niyetlenip yine 1525 latif ve 51 salavat okuyorsun boyle boyle listemiz bitiyor toplamda her bir kisi icin 16641 ya latif ve 561 salavat okunmus oluyorşimdi ne yapmam lazım. anlatırsan hemn uygulamak isterim
Basladik kuzum yine iki gun verdim ama erken okursak erken geceriz dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?