Ben okuyayım canım o arkadaşa. Benim de nefesim olsun. Son durumda bir kisi çıkmış bir kişi girmiş sanırım sayı değişmedi. Yeni elen arkadaş için kaç okuyacağım söyle bugün tamamlarım. :)evTik cnm belki ugrar okursun kafan karismasin senin daha once kendin icin okudugun sayiyi duserek sayi ayarlamasini yaptim
Ayrilan arkadaslar oldu bir yeni gelen arkadas oldu ona okumadin hak olmasin diye onun sayisinida ben aldim yani
1525x8 kisi = 12200 ya latif
1395 senin kendine okuman
3046 ya latif ve 102 salavatida (51 kendi okumam 51 sonradan katilan arkadas ben okuyacagim toplam 16641 ya latif ve 11. x51 salavat okunmus olacak
Fazladan okumam icinde hakkim helali hos olsun dualarimiz kabul olsun
Cnm iki kisi cikti bir yeni arkadas girdi onun sana okumasi gereken sayiyi ben okudum tamamladim karsilikli hak gecmesin diyede onun dua okumasinda senin okuman gerekenide ben okuyacagim biraz sikintisi olan bir arkadas diye 2. Siraya alicaz onu cunku ama illa benimde nefesim olsun dersen eski sayimizda (1386 ya latifli olan sayimizi okuyabilirsin ) buralarda yoksun gormezsin diye yeni kisi var yazmadim ben okurum artik dedim zaten etikettede sikinti var toplu alintilarda kimseye bildirim gitmemis ama bak dedigim gibi ben zaten okurum dedim sana sikinti olmasin sonraBen okuyayım canım o arkadaşa. Benim de nefesim olsun. Son durumda bir kisi çıkmış bir kişi girmiş sanırım sayı değişmedi. Yeni elen arkadaş için kaç okuyacağım söyle bugün tamamlarım. :)
Okudum canımcilekli_sut cnm durumun nedir biz yeni arkadas icin liste hazirlayalimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?