Agziniza yureginize saglik Allah razi olsun canlar
Agzina saglik cnm yarin melteme gecicez insallah listede okundu yazicamCanim yatsi namazinim arkasindan meltem kardesim icin okudum buaralar erken haber veriyorum belki biraz erken okuyorum ayni okuma saatlerine denk getiremiyorum internet sıkıntısı yüzünden haber veremem diye aksamdan okuyorum kusuruma bakmayin hepinize hayirli geceler Rabbim hayirlisiyla kardesimize hayirli evlatlar nasip eder amin inşallah
Canim biz onceki listelerimizde sayili okuduk misal 16641 ya latif bolustuk 1000 selaten tuncina bolustuk 1000 tane baska bir salavat bolustuk ortak karar verip bazen bolustuk bazen fix okuduk 100 salatul fatih falan genelde araya farkli salavatlarda koyuyorum kitaptan falan resim cekiyorum hem dua ediyoruz hem yeni salavatlar dualar esmalar ezberlemis oluyoruzOzzge81 haklısın canım.. Toplu okudum diyeni anlamıyorum.. Takip edip okuduğu zaman okudum desin.. 2 gün geçtkten sonra da direkt listeden çıkmalı bence beklenmemeli .. Çıkanın yerine de diğerleri destekle sayıyı tamamlıyacak mecburen
canım ben hastane falan filan çok yoğundum bu hafta ama herkese okudum. kendime evtiğe bide sana okudum. ALLAH razı olsun senden deY yesil_zeytin_ senin duan tamamlandi benim duamdada sen kaldin okumadiysanda canin sagolsun yeni listeye geciyoruz biz cnm
Hayirdir cnm hastane ??canım ben hastane falan filan çok yoğundum bu hafta ama herkese okudum. kendime evtiğe bide sana okudum. ALLAH razı olsun senden de
çok şükür önemli birşey yok.Hayirdir cnm hastane ??
Gecmis olsun cnm aynen oyle malum prosudurler ugrastiriyorçok şükür önemli birşey yok.
ama hastanelere gidilince çok uğraştıyorlar malum.iki gün çıkamadım:)
DUASİ OKUNAN ARKADASİMİZ
Patronicee
HEPİMİZ 55 ADET YA MUCİB 21ADET SALAVAT OKUYACAGİZ
Patronicee (Meltem) Meltemin tedaviye gerek kalmadan hamile kalmasini hayirli evlatlara sahip olmasini nasip eyle
Yok cnm daha neler cansudan yatsidan yatsiya okuyor kim ne zaman musaitse dua bu kimin duasi ne zamana kismetse bir arkadasa sinirlendim biraz yazdim lutfen siz ustunuze alinmayin epeydir birlikteyiz az cok tanidiniz beni o yuzden neye yukseldigimi anlamissinizdir zaten55+21 okudum canım. Rabbim dualarını kabul etsin inşaAllah, en tez vakitte.
Sabah namazıyla beraber okuyorum,yeni liste açılır açılmaz okudum diye yazıyorum. Ne ara okudu da yazdı diye düşünülürse diye yazıyorum canım.
Yok canım o mesajları okumadım. Tam olarak ne oldu bilmiyorum inan. Ben kendi açımdan düşündüm de öyle yazdım. Benim sana lafim yok valla, endişe ettim bir an okunan kişi umutsamadan yalap salap mi okudu diye düşünmesin içi rahat olsun diye. Seni uzduysem kusura bakma lütfen canım. Onca zaman idare ettin beni hakkin büyük,odeyemem. Benim için okudun. Allah bin kere razı olsun.Yok cnm daha neler cansudan yatsidan yatsiya okuyor kim ne zaman musaitse dua bu kimin duasi ne zamana kismetse bir arkadasa sinirlendim biraz yazdim lutfen siz ustunuze alinmayin epeydir birlikteyiz az cok tanidiniz beni o yuzden neye yukseldigimi anlamissinizdir zaten
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?