55+21 okudum canım. Rabbim kabul etsin inşaAllah işi, eşi ve en önemlisi de eşinin ailesi de hayırlı olur da her gün şükür eder inşaAllah.ARKADASLAR GUNLUK OKUMA OLUP HER KİSİNİN DUASİNİ 1 GUNDE BİTİRİYORUZ.
DUASİ OKUNAN ARKADASİMİZ
@rude girl
HEPİMİZ 55 ADET YA MUCİB 21ADET SALAVAT OKUYACAGİZ
@rude girl (Gizem)Hergün şükrettirecek hayırlı bir eş ve hayırlı bir iş nasip kismet eyle
Tamam canim rabbim benim ve hepimizin dualarini tez zamanda kabul eylesin ins.Patronicee cnm cilekli_sut kaldi ama okur dualarini muhtemelen giremedi yeni listemizi yapiyorum Rabbim kabul etsin tez zamanda bebis haberinle sevinelim insallah
Evet canım gecildiSirada ki arkadsa gecildi mi acaba
Tamam tamamlayinca bildiririmEvet canım gecildi
Hemen yetiştim iki gündür hastanelerdeyim kusura bakmayın hemen okuyorum.Patronicee cnm cilekli_sut kaldi ama okur dualarini muhtemelen giremedi yeni listemizi yapiyorum Rabbim kabul etsin tez zamanda bebis haberinle sevinelim insallah
Tamam kuzum Agzina saglikCankuslar yaseminimin duasini yatsi namazinin arkasindan okudum hepinize hayirli geceler
Hayirdir cnm gecmis olsun onemli biraey yok insallahHemen yetiştim iki gündür hastanelerdeyim kusura bakmayın hemen okuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?