Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarin senin icin okuyacagim cnmO Ozzgeeecilekli_sut için okudum Allah kabul etsin.
Daha önce söylemiştim kadro için üniversiteye başvurduğumu yarın sınava gireceğim benim için dua edin ne olur. Şu anda manevi olarak tutunacak başka dalım yok, bunu da kaybedersem nasıl toparlarım bilmiyorum![]()
Senin duanda bitti cnm abla yazmis ama sistem almamis msji yani vakti saatinde okundu rabbimin geri cevirmedigi dualardan olsun insallahGulbera icin okudum aylinde okudu kendi sayimida okudum az biraktim arkadaslar bitirince okurum canim fazla okunur diye bekledim en iyisi hepimizi okundu sayabilirsin bugün ailevi sorunlar vardi biraz giremedim gec cevap veriyorum kusuruma bakmayin
Ayet canım belirtmemişim özür dilerimcnm esma ise sikinti yok ayetse dua sahibi bir eksik okusun
Hepinizden Allah razı olsun.cilekli_sut cnm duanda
eilenn kdi ama okuyor dualarini C cansu_tr haber verir gorunce
DuandaSuUtku bir fazla okudum demis ama esmami ayet mi belirtmemis sordum oda yazar gorunce eama ise skinti yok ayetse bir eksik okursun cnm Allah kabul etsin ben yeni arkadasimizin listesini hazirliyorum
Canim eilen bugün hastaneye gidecekti okumustur muhtemelen bana yazdığında hemen yazacagim buraya kusura bakma canim benim arada oluyor böyle insaniz dünya isinden zaman ayiramiyoruz .. bisi cikiyor bi aksilik oluyor isteHepinizden Allah razı olsun.
Estağfurullah ne demek. Hepimizin çeşit çeşit derdi var. Allah yardımcımız olsun.Canim eilen bugün hastaneye gidecekti okumustur muhtemelen bana yazdığında hemen yazacagim buraya kusura bakma canim benim arada oluyor böyle insaniz dünya isinden zaman ayiramiyoruz .. bisi cikiyor bi aksilik oluyor iste
İnşallah canim Allah razı olsunSenin duanda bitti cnm abla yazmis ama sistem almamis msji yani vakti saatinde okundu rabbimin geri cevirmedigi dualardan olsun insallah
Allah zihin açıklığı versin inşallah canım.başarılar dilerim.okudum bile
Sen yazmadan okumustum cnm hadi hayirli haberler insallah
Tabiki okurum Allah zihin acikligi versin canim