DİLEKLERİMİZ İÇİN 1000 ADET SELATEN TUNCİNA OKUYALIM MI?

Kızlar değer dustu benim bir tüp bebek heyecanı da böyle bitti çok üzgünüm keske uyusam da hiç uyanmasam bu bebek hasreti çok zormus
Canim seni cok iyi anliyorum acini o kadar iyi biliyorum ki hersey bitti diyorsun ama bitmiyor o yuzden sabir soylemesi cok kolay cekmesi cok zor ama pes etme sakin vardir bunda da bir hayr benim basima iki kez geldi ayni durum dusukle 3..belki burada bilen arkadaslar vardir ama denemedigim yol kalmadi o yuzden kendimi biraz inzivaya cektim inan bana allah'a bizde o ugraslarimiza kavusacagiz suan kendimi aglamamak icin zor tutuyorum

Okudum
Rabbim kabul eder inşallah

segazel segazel Allah sendende razı olsun canım.belki olmuyor diye düşünüp üzüldüğümüz şeyler bizler için daha hayırlıdır.Rabbim sabrımıza güç verir inşallah

B BEYBISIM kendini bırakma lütfen.Allah tan ümit kesilmez ol der olur.moral önemli hormonlar için.

Kızkardeşiminde 7 sene olmadı.aşılama vs tutmadı olmaz dendi.sonra başka sebeplerden boşandı.bikaç dr a daha gitmişti boşandıktan sonra sonuçlar çıktı.hiçbir sorun yok istediğin zaman hamile kalırsın dediler
Çok ilginç gelmişti halada şaşırırız

Çocuk olsaydı o evlilikten mecbur boşanamazdım der
Sen umudunu kaybetme

Okudum
Rabbim kabul eder inşallah

segazel segazel Allah sendende razı olsun canım.belki olmuyor diye düşünüp üzüldüğümüz şeyler bizler için daha hayırlıdır.Rabbim sabrımıza güç verir inşallah

B BEYBISIM kendini bırakma lütfen.Allah tan ümit kesilmez ol der olur.moral önemli hormonlar için.

Kızkardeşiminde 7 sene olmadı.aşılama vs tutmadı olmaz dendi.sonra başka sebeplerden boşandı.bikaç dr a daha gitmişti boşandıktan sonra sonuçlar çıktı.hiçbir sorun yok istediğin zaman hamile kalırsın dediler
Çok ilginç gelmişti halada şaşırırız

Çocuk olsaydı o evlilikten mecbur boşanamazdım der
Sen umudunu kaybetme
Cok ilgincmis ggercekten. Biz kullar goremiyoruz isin hayirlisini. Dua etmekten başka hicbirsey yapamıyoruz. Hakkimizda hayırlısı.

Arkadaşlar isyan etmedim 6 kere bu yıkımı yaşadım çok zzor imtihan çok Allah yardımcımız olsun
Benimde yavrum engelli.sekiz senedir onunla okula gidiyorum onunla dönüyorum.zor yoruluyorum.
üç sene önce panik atağa ramak kalmış ağır depresyon geçirdim.kimse inanamadı.
Evlatla imtihan ateşten gömlek.giysen olmuyor çıkarsan olmuyor.
Kızımla beraber bir sürü çocuğum oldu.elimde büyüdüler.annelerinden çok beni görüyorlar.anneleri beni arar.konuşsana ders çalışmıyor konuşsana gözlük takmıyor vs.herşeylerini paylaşıyorlar.iki gün okula gitmedik öğlen arası toplanıp kapıma geldiler.kazancım oldu
En önemli kazancımda maneviyatım çok değişti.dualara sarıldım

Hepimizin sınavı büyük kendimize göre.Rabbim güç versin inşallah

Uzun oldu hakkınızı helal edin

İyi ki yazdınız. Rabbim isyan ettirmesin. Ellerinize sarılıp öpesim geldi o fedakar elleri.
Benimde yavrum engelli.sekiz senedir onunla okula gidiyorum onunla dönüyorum.zor yoruluyorum.
üç sene önce panik atağa ramak kalmış ağır depresyon geçirdim.kimse inanamadı.
Evlatla imtihan ateşten gömlek.giysen olmuyor çıkarsan olmuyor.
Kızımla beraber bir sürü çocuğum oldu.elimde büyüdüler.annelerinden çok beni görüyorlar.anneleri beni arar.konuşsana ders çalışmıyor konuşsana gözlük takmıyor vs.herşeylerini paylaşıyorlar.iki gün okula gitmedik öğlen arası toplanıp kapıma geldiler.kazancım oldu
En önemli kazancımda maneviyatım çok değişti.dualara sarıldım

Hepimizin sınavı büyük kendimize göre.Rabbim güç versin inşallah

Uzun oldu hakkınızı helal edin
ki

313 AYATEL KURSİ 184 ADET YA HAYYU YA KAYYUM ESMASİ OKUMASI LİSTE DUA BİTİMİNE KADAR ALIMA KAPALIDIR
DUA SURESİ:1 GÜN (GÜNLÜK OKUMA)

MUAF OLANLAR
184 ADET YA HAYYU YA KAYYUM ESMASI
33 ADET BİLDİGİ SALAVATİ OKUYOR (tefriciye,tuncina,selatul fatih,salavati mecule vs vs )

DUA SAHİBİ:
BLUEDEW (isim dua OZEL MSJDA)
HANİMLAR HEPİMİZ HER DUADA KİSİ BASİ 184 ADET YA HAYYU YA KAYYUM ESMASİ OKUYORUZ.313 A.KURSİDEN PAYİMİZA DUSENİ ASSAGİDAKİ SEKİLDE BELİRTECEGİM
BİZLER 16ADET Dua sahibi 25 ADET AYATEL KURSİ OKUYOR

SON DUA ZAMANI: SALİ SAAT 22: 00

evTik
O Ozzgeee OKUNDU
Patronicee Patronicee OKUNDU
rudecute rudecute OKUNDU
gulbera gulbera OKUNDU ESMA SALAVAT OKD
C cansu_tr OKUNDU
cilekli_sut cilekli_sut MUAF
B BEYBISIM OKUNDU
Bluedew Bluedew
Krew Krew OKUNDU
whiterose00 whiterose00 OKUNDU
F Ftszynp OKUNDU
heidi1017 heidi1017 OKUNDU
denizinmavisi denizinmavisi OKUNDU
segazel segazel OKUNDU
SuUtku SuUtku OKUNDU
Krew Krew (ark)OKUNDU

Namaria
eilenn eilenn OKUNDU
bir garip oblomov bir garip oblomov OKUNDU
M mer_4260 OKUNDU
B Burcu2424 OKUNDU

Son düzenleme:
313 AYATEL KURSİ 184 ADET YA HAYYU YA KAYYUM ESMASİ OKUMASI LİSTE DUA BİTİMİNE KADAR ALIMA KAPALIDIR
DUA SURESİ:1 GÜN (GÜNLÜK OKUMA)

MUAF OLANLAR
184 ADET YA HAYYU YA KAYYUM ESMASI
33 ADET BİLDİGİ SALAVATİ OKUYOR (tefriciye,tuncina,selatul fatih,salavati mecule vs vs )

DUA SAHİBİ:
KREW (isim dua OZEL MSJDA)
HANİMLAR HEPİMİZ HER DUADA KİSİ BASİ 184 ADET YA HAYYU YA KAYYUM ESMASİ OKUYORUZ.313 A.KURSİDEN PAYİMİZA DUSENİ ASSAGİDAKİ SEKİLDE BELİRTECEGİM
BİZLER 15ADET Dua sahibi 28 ADET AYATEL KURSİ OKUYOR

SON DUA ZAMANI: CARSAMBA SAAT 22: 00

evTik
O Ozzgeee
Patronicee Patronicee
rudecute rudecute
gulbera gulbera
C cansu_tr
cilekli_sut cilekli_sut
B BEYBISIM
Bluedew Bluedew
Krew Krew