DİLEKLERİMİZ İÇİN 1000 ADET SELATEN TUNCİNA OKUYALIM MI?

Canim benim icin sayi önemli değil elimden geleni okumaya calisirim . Ama herkese esit sayi okunmasından yanayim örnek veriyorum bana okunduğunu varsayiyorum 2 kisi mazeretli olsa diger arkadaslar 70 tane okusa , esracim sana okunurken 5 kisi mazeretli olsa digerleri 70 tane okusa sana okunan dua daha az olur. Bu sebepten ötürü sabit bi sayinin bölünmesinden yanayim genelde 70 yazıyorsa 70in katlari olan bi sayi olabilir.
O kisim nasip oluyor aslinda ama haklisin bende esit olmasindan yanayim aklima anca su geliyor kisi sayimiz 21 kisi basi 70 adet desek toplam 1470 oluyor bolecegimiz sayi o olur ki max muafimizda okuyabilen 15 kisi oluyor 98 adet duser okuyamam diyen olurmu yada standar 1000 diyecegiz

O kisim nasip oluyor aslinda ama haklisin bende esit olmasindan yanayim aklima anca su geliyor kisi sayimiz 21 kisi basi 70 adet desek toplam 1470 oluyor bolecegimiz sayi o olur ki max muafimizda okuyabilen 15 kisi oluyor 98 adet duser okuyamam diyen olurmu yada standar 1000 diyecegiz
Arkadaslar cok derse düz 1000 de olabilir benim icin farketmez canim fazla fazla okurum hepimiz icin seve seve vaktim de oluyor cok şükür okumaya

ben dua isteğimi inşirah olarak değiştirebilir miyim? bu aralar gönül darlığındayım rahatlarım diyorum bu dua vesilesiyle O Ozzgeee
kızlar bende bakıyordum kaç kere okunacağına bunu buldum

İnşirah suresi ve faziletleri.

• Maneviyâtta ilerlemek istiyenler, bu sûreyi her gün 70 defa okumayı ihmal etmesinler.Her türlü maddi ve manevi sıkıntılardan en kısa zamanda kurtulmak için her gün (70) defa okunmalıdır.
  • Aldıkları yüksek seviyeli ilmi; karşılaştıkları yüksek müşahedeleri, değerli keşifleri hazmetmek istiyenler günde yetmiş defa bu sûreyi okumağa devam etsinler
  • İçi sıkılanlar, başı daralanlar, bunalımda olanlar selâmete çıkmak istiyorlarsa, günde yetmiş defa bu sûreyi okumağa devam etsinler
  • Her biri de görecek ki; bu sûreye devam, Allah ın izniyle onları kesinlikle muradlarına erdirecektir
  • Kim bu sureyi beş vakit namazlardan sonra okumaya devam ederse,Cenab-ı Hak işlerinde ona kolaylık verir ve rızkını çoğaltır,sıkıntısını giderir,ummadığı yerden rızıklandırır
  • Bu sureyi her gün duha vaktinde ikiyüzer defa okumaya devam eden kimse bazı esrarı ilahiyyeye vakıf olur
  • Dilek için ise;2 rekat hacet namazi kil Besmele ile 152 kere elem neşrah leke sadrak süresini oku muradini iste gece yarisindan sonra okunması makbuldür
  • alıntıdır...

KARARA UYARİM DEMEK YASSAGGGGG:)

O Ozzgeee
@PatroniceeFETIH ILK AYET
@rudecuteHZ YUNUS DUASİ
C cansu_tr İNSİRAH veya HZ YUNUS DUASİ
cilekli_sut cilekli_sut FETIH ILK AYET
B BEYBISIM İNSİRAH
@BluedewFETIH veya tuncina
Krew Krew HZ YUSUF DUASİ VEYA İNSİRAH
@whiterose00FETİH İLK AYET
F Ftszynp İNSİRAH
heidi1017 heidi1017
denizinmavisi denizinmavisi FETIH ILK AYET
segazel segazel INSIRAH veya HZ YUNUS DUASI
SuUtku SuUtku INSIRAH

Krew Krew (ark)İNSİRAH
@eilennİNSİRAH
bir garip oblomov bir garip oblomov İNSİRAH
M mer_4260 FETIH ILK AYET
@Burcu2424KENZUL ARS
@hmbgFETİH İLK AYET
M Mavisu27 HZ YUNUS DUASİ

@umut-16 HZ YUNUS DUASİ

Fetih ilk ayet : 7oy
İnsirah:9 oy
Hz yunus duasi:5 oy
Hz yusuf duasi:1 oy
Kenzul ars:1 oy
Tuncina:1 oy

70.000 KELİME İ TEVHİD OKUMASİ
Hanimlar sadece 1 tur kelime i tevhid okuyup bagislayip sonra dualarimiza devam edelim demistik bgn listemizi baslatiyorum o zamana kadar diger okuma icinde arkadaslar fikir beyan etmis olurlar ayetimizi belirler kisi kisi okumalarimiza geceriz Allah kabul etsin
KİSİ BASİ 3.181 ADET OKUYACAGİZ
(Fazlasini ben okuyacagim)

Okuma usulu:
La ilahe illallah Muhammedun resulullah

Suremiz persembe saat 14:00 de bitiyor

evTik
O Ozzgeee
@PatroniceeOKUNDU
@rudecuteOKUNDU
@gulberaOKUNDU
C cansu_tr OKUNDU
cilekli_sut cilekli_sut
B BEYBISIM
@BluedewOKUNDU
Krew Krew
@whiterose00OKUNDU
F Ftszynp
heidi1017 heidi1017 OKUNDU
denizinmavisi denizinmavisi OKUNDU
segazel segazel
SuUtku SuUtku
Krew Krew (ark)

@eilennOKUNDU
bir garip oblomov bir garip oblomov OKUNDU
M mer_4260 OKUNDU
@Burcu2424OKUNDU
@hmbgOKUNDU
M Mavisu27 OKUNDU

70.000 KELİME İ TEVHİD OKUMASİ
Hanimlar sadece 1 tur kelime i tevhid okuyup bagislayip sonra dualarimiza devam edelim demistik bgn listemizi baslatiyorum o zamana kadar diger okuma icinde arkadaslar fikir beyan etmis olurlar ayetimizi belirler kisi kisi okumalarimiza geceriz Allah kabul etsin
KİSİ BASİ 3.181 ADET OKUYACAGİZ
(Fazlasini ben okuyacagim)

Okuma usulu:
La ilahe illallah Muhammedun resulullah

Suremiz persembe saat 14:00 de bitiyor

evTik
O Ozzgeee
@PatroniceeOKUNDU
@rudecuteOKUNDU
@gulberaOKUNDU
C cansu_tr OKUNDU
cilekli_sut cilekli_sut