DİLEKLERİMİZ İÇİN 1000 ADET SELATEN TUNCİNA OKUYALIM MI?

Canim mazeretlendim bugun bilgin olsun. Arkadasim tevhidi bitirmis. Ben bitiremedim daha bu hafta cok yogundum.
Ne zaman biterse yaz abla bagislamasini yapicam bende siz bitirince duada muaf sayarim kac kaldi

70.000 KELİME İ TEVHİD OKUMASİ
Hanimlar sadece 1 tur kelime i tevhid okuyup bagislayip sonra dualarimiza devam edelim demistik bgn listemizi baslatiyorum o zamana kadar diger okuma icinde arkadaslar fikir beyan etmis olurlar ayetimizi belirler kisi kisi okumalarimiza geceriz Allah kabul etsin
KİSİ BASİ 3.181 ADET OKUYACAGİZ
(Fazlasini ben okuyacagim)

Okuma usulu:
La ilahe illallah Muhammedun resulullah

Suremiz persembe saat 14:00 de bitiyor

evTik
O Ozzgeee
Patronicee Patronicee OKUNDU
rudecute rudecute OKUNDU
gulbera gulbera OKUNDU
C cansu_tr OKUNDU
cilekli_sut cilekli_sut
B BEYBISIM OKUNDU
Bluedew Bluedew OKUNDU
Krew Krew
whiterose00 whiterose00 OKUNDU
F Ftszynp OKUNDU
heidi1017 heidi1017 OKUNDU
denizinmavisi denizinmavisi OKUNDU
segazel segazel
SuUtku SuUtku
Krew Krew (ark)OKUNDU

eilenn eilenn OKUNDU
bir garip oblomov bir garip oblomov OKUNDU
M mer_4260 OKUNDU
B Burcu2424 OKUNDU
hmbg hmbg OKUNDU
M Mavisu27 OKUNDU

C cansu_tr
Krew Krew hmbg hmbg baska varmi muaf hanimlar aksama listeyi yapicam

Birde 70 katlari bizi zorlayacak gibi bence 1000 insirah bolusup yanina yine esma ekleyelim esma ne olsun C cansu_tr senin gunluk sayfan var canim ne okuyalim insirahin yanina
Benim Aklima Ya selam geldi dua feraha cikaran dua selamda selamete erdiren Esma diye ama fikri olan yazsin lutfen

HANİMLAR SAAT 21:00 DE İNSİRAH OKUMASİNİ BASLATACAGİM İNSALLAH TEVHİDİNİZİ EN KİSA SUREDE BİTİRİNKİ BAGİSLAMASİNİ YAPALİM SALAVAT VE TEVHİDLERDE COK UZATMAMAK LAZİM DERLER (BEKLEYENLERİ HEVESLE BEKLERMİS)
70 KATLARİ ZORLAYACAGİNDAN 1000 İNSİRAH BOLUSELİM DEDİM YAKLASİK 55 CİVARİ DUSUYOR MUAFLARLA BİRLİKTE YANİNADA YİNE KİSA SAYİLİ BİR ESMA EKLEYELİM DEDİM BENİM AKLİMDA YA SELAM VAR (131 adet ebced degeri) SİZLERİN ONERİSİ VARMİ

C cansu_tr
Krew Krew hmbg hmbg baska varmi muaf hanimlar aksama listeyi yapicam

Birde 70 katlari bizi zorlayacak gibi bence 1000 insirah bolusup yanina yine esma ekleyelim esma ne olsun C cansu_tr senin gunluk sayfan var canim ne okuyalim insirahin yanina
Benim Aklima Ya selam geldi dua feraha cikaran dua selamda selamete erdiren Esma diye ama fikri olan yazsin lutfen
Bende muafim canim. Ya selam esmasi bana uyar insirahin yanina

Oyy kıyamam ben okurum ama arkadaşlarımızın kararlarını da alalım onlar da muhakkak yardım etmek isteyecektir
Rabbim sifa versin yeni sayfa acalim sayfa icinde takibi zor hemde bebek goren herkes alir herkesin nefesi olur alintilamada yapariz dualarim sizinleye ya safi okumasi diye okuma baslatalim kizlar rudecute rudecute cnm sen sayfayi ac ben link atayim

Back
X