Asla ve kati suretle bireysel yazmadim yazidada iki uc defa belirttim bireysel olsa ben zaten ozelden iletisim kurup su kadarini ben alayim mi diyorum veya siz rahatlikla yaziyorsunuz bana ozelden 1 yildir beraberiz konu bireysel degil hanimlar hepiniz az cok hissediyorsunuzdur bir agirligimiz var genel olarak buna bende dahilim onu atalim mahiyetinde yazdim biraz gayretlenelim olabilir bezginlik gelebilir hayat gailesinden zorlaniyorsunuzdur gerekirse ara verip hep birlikte sonrada devam ederiz
Yogunluktan ayrilma icin birsey diyemem bende bir gurubumdan gecici sure ayrildim anlarim yetisemiyorum diye buradan cansu gizem selinde biliyor sahsi alinganlik olmasin sakin atalet var hadi gayret mahiyetinde yazildi
Biz burda 2 tur 280 lere varan tefriciye okuduk ama bu elektrigimiz yoktu sonra 50 fatihada geldik tikandik sayi coksa duseriz sure azsa cogaltiriz ama sevkimiz tam olsun ha bir yorgunluk varsada ara veririz umarim anlatmak istedigimi anlatabilmisimdir
cilekli_sut
sahsi alinmadigini dusunuyorum ki tekrar bu msjlada aciklamami yaptim eger devamimiz olursa tekrar dualarda bulusuruz insallah