Dileklerimiz icin 313 Ayetel Kursi okuyalim mi kizlar?(Ben hayirli evlat icin baslayacagim)

Kızlar ben bi süre devam edemeyeceğim hakkınızı helal edin tekrar geleceğim inşallah, rabbim hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul etsin

❤KURALLAR❤❤

Her gün belli sayıda kişiye okunacak diye bir kuralımız yok tamamen gün içindeki gidişatımıza göre hareketediyoruz.

Mazeretsiz 3 arkadaşa okumayanarkadaşlar liste sonuna alınacakvepasifhalegetirilecektir.Döndüğünde aktifolur ama liste sonunda kalır.Bu durum devam ederse listeden direktçıkarılır.

Mazeretli olan arkadaşlar vebitenarkadaşlar bildirim yapmayıunutmasınlar.

Her arkadaşımız için mutlaka niyet edip ardından kabulü için duamızı edelim kiRabbimiz kabul etsin inşallah.

Kadifepembe Kadifepembe hayırli saglıklı evlatlar

tugce0640 tugce0640 ==> "mazeretli"hayırli saglıklı evlatlar

GlySn GlySn ==> "mazeretli"hayırli saglıklı evlatlar

F flower world ==> hayırlı sağlıklı evlatlar

Esseteacher Esseteacher ==> ESRA hayırlı saģlıklı evlat

4 41EEEEE41 ==> EBRU hayırlı saglikli gebelik,hayırlı saģlıklı evlatlar

@yelsem==> ELIF hayırlı sağlıklı evlat

M Mirac440 ==>hayırlı sağlıklı evlatlar

@_asmunikal_==> kız kardeşi elifin mülakatının iyi geçmesi.

@Umutvar123==>''mazeretli'' hayırlı evlatlara hamilekalmak için

@denizkaplan==>QUOTE"mazeretli"hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

[@HemDeliHemAsik[==> HATICE KIZI HANIFE-hayırlı saģlıklı evlat sahibi oolmak

yumiti yumiti ==> Allah oğluma şafi ismiyle şifa versin bizi oğlumun derdine derman olacak kişilerle karşılaştırsin insallah

Dil-i bitab Dil-i bitab ==> sağlıklı evlat sahibi olmak

Mutlu1anne Mutlu1anne ==> hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

Minnoskafa Minnoskafa ==> " mazeretli "Gamze Tedavilerinin hayırlısı ile sonuçlanıp hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

40 okudum kalan 260

kızlar bugün kan tahlili yaptırdım 20.38 çıkmış
2 gün sonra tekrarlanacak test bana dua edin hayırlısı ile devam etsin diye olur mu
Ay cnm ya çok sevndm rabbim yüzüne gülsün hiç düşük die kafana takma bnm de ilk 20 idi iki.gün sonra 58 olmuştu dualarım seninle

40 okudum kalan 260

kızlar bugün kan tahlili yaptırdım 20.38 çıkmış
2 gün sonra tekrarlanacak test bana dua edin hayırlısı ile devam etsin diye olur mu
Hayirli olsun Rabbim tamamina erdirsin:)

D ddesen @svd_a kizlar sadece siz kaldiniz ismini yazmayan pazar günü arkadasimiz umreye gidiyor o zamana kadar listeyi tamamlamamiz lazim

Kızlar hafif lekelenmem başladı adet olabilirim şuan okuyamıyorum haberiniz olsun duruma göre yazarım tekrar

❤KURALLAR❤❤

Her gün belli sayıda kişiye okunacak diye bir kuralımız yok tamamen gün içindeki gidişatımıza göre hareketediyoruz.

Mazeretsiz 3 arkadaşa okumayanarkadaşlar liste sonuna alınacakvepasifhalegetirilecektir.Döndüğünde aktifolur ama liste sonunda kalır.Bu durum devam ederse listeden direktçıkarılır.

Mazeretli olan arkadaşlar vebitenarkadaşlar bildirim yapmayıunutmasınlar.

Her arkadaşımız için mutlaka niyet edip ardından kabulü için duamızı edelim kiRabbimiz kabul etsin inşallah.

Kadifepembe Kadifepembe hayırli saglıklı evlatlar

tugce0640 tugce0640 ==> "mazeretli"hayırli saglıklı evlatlar

GlySn GlySn ==> "mazeretli"hayırli saglıklı evlatlar

F flower world ==> hayırlı sağlıklı evlatlar

Esseteacher Esseteacher ==> ESRA hayırlı saģlıklı evlat

4 41EEEEE41 ==>"mazeretli "EBRU hayırlı saglikli gebelik,hayırlı saģlıklı evlatlar

@yelsem==> ELIF hayırlı sağlıklı evlat

M Mirac440 ==>hayırlı sağlıklı evlatlar

@_asmunikal_==> kız kardeşi elifin mülakatının iyi geçmesi.

@Umutvar123==>'hayırlı evlatlara hamilekalmak için

@denizkaplan==>QUOTE"mazeretli"hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

[@HemDeliHemAsik[==> HATICE KIZI HANIFE-hayırlı saģlıklı evlat sahibi oolmak

yumiti yumiti ==> Allah oğluma şafi ismiyle şifa versin bizi oğlumun derdine derman olacak kişilerle karşılaştırsin insallah

Dil-i bitab Dil-i bitab ==> sağlıklı evlat sahibi olmak

Mutlu1anne Mutlu1anne ==> hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

Minnoskafa Minnoskafa ==> " mazeretli "Gamze Tedavilerinin hayırlısı ile sonuçlanıp hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

Back
X