Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CAnim burda sira ile okuyoruz istersen 4 41EEEEE41 ebru seni listeye ekler.Eşimin kalbine pişmanlık,nmerhamet ve vicdan nasip etmesini için başlayalım mı..Dil-i bitab
Canım ben mazeretli değilim, dün okumaya başladım, durumu değiştir istersen :)❤KURALLAR❤❤
Her gün belli sayıda kişiye okunacak diye bir kuralımız yok tamamen gün içindeki gidişatımıza göre hareketediyoruz.
Mazeretsiz 3 arkadaşa okumayanarkadaşlar liste sonuna alınacakvepasifhalegetirilecektir.Döndüğünde aktifolur ama liste sonunda kalır.Bu durum devam ederse listeden direktçıkarılır.
Mazeretli olan arkadaşlar vebitenarkadaşlar bildirim yapmayıunutmasınlar.
Her arkadaşımız için mutlaka niyet edip ardından kabulü için duamızı edelim kiRabbimiz kabul etsin inşallah.
Kadifepembe hayırli saglıklı evlatlar
tugce0640 ==> "mazeretli"hayırli saglıklı evlatlar
GlySn ==> "mazeretli"hayırli saglıklı evlatlar
F flower world ==> hayırlı sağlıklı evlatlar
Esseteacher ==> ESRA hayırlı saģlıklı evlat
4 41EEEEE41 ==>"mazeretli "EBRU hayırlı saglikli gebelik,hayırlı saģlıklı evlatlar
@yelsem==> ELIF hayırlı sağlıklı evlat
M Mirac440 ==>hayırlı sağlıklı evlatlar
@_asmunikal_==> kız kardeşi elifin mülakatının iyi geçmesi.
@Umutvar123==>'hayırlı evlatlara hamilekalmak için
@denizkaplan==>QUOTE"mazeretli"hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
[@HemDeliHemAsik[==> HATICE KIZI HANIFE-hayırlı saģlıklı evlat sahibi oolmak
yumiti ==> Allah oğluma şafi ismiyle şifa versin bizi oğlumun derdine derman olacak kişilerle karşılaştırsin insallah
Dil-i bitab ==> sağlıklı evlat sahibi olmak
Mutlu1anne ==> hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
Minnoskafa ==> " mazeretli "Gamze Tedavilerinin hayırlısı ile sonuçlanıp hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmakTE
Psikolojik Deliii ------->Eşimin kalbine pişmanlık,merhamet ve vicdan nasip etmesi
Saliha'can için 30 aldım, kalan 270![]()