- 24 Aralık 2017
- 358
- 397
- 23
- 43
Aynı günde okuyoruz canım.Okuyabildiğin kadar alabilirsinMerhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim ama forumun uzun zamandır takipçisiyim. Haziran Batını bekleyenler grubuna katıldım. Benimde hakkımda hayırlısı ise istediğim bir duam var. Dua zincirinize beni de katabilir misiniz ? Bende hergün sıradaki kardeşimiz için dua etmek ve sıram gelince sizlerin dualarıyla inşallah hayırlısıyla duamın kabulünü isterim :) Ben biraz yavaş okuyorum tek anlamadığım bu aldığınız sayıları kaç gün içinde okuyorsunuz acaba ? Cevaplarsanız çok sevinirim. Rabbim gönlünüzden geçen ne kadar hayır dua varsa hepsini sizlere nasip etsin inşallah
Peki canım bugünkü arkadaş kim ve niyeti duası nedir yazar mısın bende kalan sayıyı alayım onun için :)Aynı günde okuyoruz canım.Okuyabildiğin kadar alabilirsin
K Khvekokusu20 büşra arkadaşımız için okuyoruz.30 adet kaldı.Niyeti hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmakPeki canım bugünkü arkadaş kim ve niyeti duası nedir yazar mısın bende kalan sayıyı alayım onun için :)
K Khvekokusu20 büşra arkadaşımız için okuyoruz.30 adet kaldı.Niyeti hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
Canim listeyi duzenlerken banada Salih erkek evlat yazar misin kizim var şükür birde Hayirlisiyla oglum olsun istiyorumKızlar bugun bakamadım kusura bakmayın yeni arkadaşı yarın ekliyeceğim bugun çok yoğunum hakkınızı helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?