Dileklerimiz icin 313 Ayetel Kursi okuyalim mi kizlar?(Ben hayirli evlat icin baslayacagim)

@blondgunes"mazeretli"hayırlı sağlıklı evlatlar

Esseteacher ==>ESRA hayırlı saģlıklı evlat

4 41EEEEE41 ==>EBRU evladımı sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağıma almak, hayırlı sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı doğum

@Mirac46 ==>hayırlı sağlıklı evlatlar

iki prensesin annesi ==>hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

yumiti ==>Allah oğluma şafi ismiyle şifa versin bizi oğlumun derdine derman olacak kişilerle karşılaştırsin insallah

@CigdemAsya[/USER] ==>"mazeretli" hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

Minnoskafa ==> Gamze Tedavilerinin hayırlısı ile sonuçlanıp hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmakTE[/QUOTE][/QUOTE]

ftmclk ---> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

@EyyyYar ---->[/QUOTE] Eşinin pişman olması ve yuvasının selameti[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

@zeynoc17 -----> Büşra Hayırlı sağlıklı Salih erkek evlat sahibi olmak[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]
S Smyrnam3509 ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
@Queen21 ----> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

FatimaMeryem ---->Hayırlı sağlıklı Saliha kız evlat sahibi olmak

[/QUOTE]

ftmclk ---> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

@EyyyYar ---->[/QUOTE] Eşinin pişman olması ve yuvasının selameti[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

@zeynoc17 -----> Büşra Hayırlı sağlıklı Salih erkek evlat sahibi olmak[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]
[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

FatimaMeryem ---->Hayırlı sağlıklı Saliha kız evlat sahibi olmak[/QUOTE]

Çok Sağolun Allah razı olsun hepinizden. Dikkat ettiğim şey baş tarafa isimlerimiz mi yazılıyor benim ismim Esma. Rica etsem duamın başına ismimi ekler misiniz. Zahmet verdiğim için hakkınızı helal edin. Böyle bir konuyu açıp böyle güzel bir şeye vesile olduğunuz içinde Rabbim kat kat razı olsun sizlerden :)

S smyrnam arkadaşımız için 30 aldım kalan 90

@blondgunes"mazeretli"hayırlı sağlıklı evlatlar

Esseteacher ==>ESRA hayırlı saģlıklı evlat

4 41EEEEE41 ==>EBRU evladımı sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağıma almak, hayırlı sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı doğum

@Mirac46 ==>hayırlı sağlıklı evlatlar

iki prensesin annesi ==>hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

yumiti ==>"mazeretli"Allah oğluma şafi ismiyle şifa versin bizi oğlumun derdine derman olacak kişilerle karşılaştırsin insallah

@CigdemAsya[/USER] ==>"mazeretli" hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

Minnoskafa ==> Gamze Tedavilerinin hayırlısı ile sonuçlanıp hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmakTE[/QUOTE][/QUOTE]

ftmclk ---> "mazeretli"Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

FatimaMeryem ---->"Esma"Hayırlı sağlıklı Saliha kız evlat sahibi olmak[/QUOTE]

20 aldım kalan 280
Arkadaşlar adım Amine ismimle dua ederseniz cok mutlu olurum ne kadar doğru bilmıym ama takvim en şanslı gun gösteriyordu bugun bana sıra gelmesi beni cok mutlu etti Rabbim hayılısa saglıkla evladımızı gönder de daha cok mutlu eder inşh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…