Dileklerimiz icin 313 Ayetel Kursi okuyalim mi kizlar?(Ben hayirli evlat icin baslayacagim)

Allah sabredenlerle beraberdir canlar.Birşey olmuyorsa daha güzeli olacagı içindir.Kulağıma küpe ettim bu sözü arrık her konuda böyle düşünüyorum sizde umudunuzu asla kaybetmeyin.Allah OL der ve olur
İnşaallah.. insanın payına beklemek dusunce, umutta kalmıyor sabrda

FatimaMeryem esma arkadasim icin 30 aldim bitti. Rabbim kabul etsin hayırlı sağlıklı saliha kiz evlat nasip etsin insallah

Rabbim hepinizden razı olsun kızlar. iyiki sizleri bulup bu gruba katılmışım manevi olarak bana o kadar iyi geldi ki. Allah'ım inşallah en kısa en hayırlı zamanda hepimizin de dualarını kabul eylesin

Son arkadasm için 10 aldm kalan 160 kızlar salatı tefriciye okuyrm 4444 tane duama ortak olmak isteyen bana özelden yazablr mı bu mubarek günleri degerkendrmek için başaladm ama cüz de okudugm için zorlanıyorum şimdiden Allah razı olsun

F flower world hayırlı sağlıklı evlatlar

Esseteacher ==>ESRA hayırlı saģlıklı evlat

4 41EEEEE41 ==>EBRU evladımı sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağıma almak, hayırlı sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı doğum

@Mirac46 ==>hayırlı sağlıklı evlatlar

iki prensesin annesi ==>hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

yumiti ==>"mazeretli"Allah oğluma şafi ismiyle şifa versin bizi oğlumun derdine derman olacak kişilerle karşılaştırsin insallah

Mutlu1anne [/USER] ==> hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

ftmclk ---> "mazeretli"Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

Psikolojik Deliii ---->[/QUOTE] Eşinin pişman olması ve yuvasının selameti[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

@zeynoc17 -----> Büşra Hayırlı sağlıklı Salih erkek evlat sahibi olmak[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]
S Smyrnam3509 ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
@Queen21 ---->" Amine" Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

[USER=891908]@FatimaMeryem
---->"Esma"Hayırlı sağlıklı Saliha kız evlat sahibi olmak[/USER][/QUOTE][/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…