- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.223
- 248
Amin cnm çok teşekkür ederim rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah4 41EEEEE41 Ebru arkadaşımız için 20 tane daha aldım kalan 50
Sen bir başkası için ne kadar dua edersen meleklerde senin için o kadar dua eder diye okudum bugün. Rabbim Sizin için dua eden meleklerinin sayısını artırsın inşallah birbirimize okuduğumuz ayetel kursiler hürmetine Rabbim hepimizin duasını kabul etsin
Bende seninle aynı şeyi dusunuorum..Benim yaramaz mı yaramaz bir kizim var,yemin ediyorum bazen tekrar tekrar okuyorum.. karıştırıyorum çünkü.. o yüzden bazen az bazen çok alıp okuyorum..Valla bende ne yalan soyliyim.evdeyim.ve 313u hergun herkese okurum ama en fazla aldigim 70 olur cunku amac bir kisinin bitirmesi degil cok kisiden farkli dualar alinmasi bana gore tabioyuzden nekadar farkli kisilerde okursa okadar dua kardesligimiz olur ins allahim kabul etsin insss
Amin cnm inşallah ben ayetel kursi nin faziletini çok.inanıyoejm ve inanarak okuyorum okurken de hep içimden dua ediyorum çünkü biliyorum rabbim kabul etmeyeceği duaya amin dedirtmez belki bnm duamla rabbim onun yuvasına bi melek gönderir yada ailevi sıkıntılarını giderir bilemeyiz bu yüzden de herşey gzl ilerlesin istiyorum ama belki de çok üstüne gidiyorum insanların bilmiyorum :)Bende seninle aynı şeyi dusunuorum..Benim yaramaz mı yaramaz bir kizim yemin ediyorum bazen tekrar tekrar okuyorum.. karıştırıyorum çünkü.. o yüzden bazen az bazen çok alıp okuyorum..
Farklı kişiler okursa herkesin kalbinden dilinden geçen ayrı olur.. Rabbim duası kabul edilenlerden eylesin
Hayır canım bence ustune gitmiyosun.. en iyisi bu okumak istemeyen cikartilsin listeden...bence çok rahat 3kisi için okunabilir bir günde...Amin cnm inşallah ben ayetel kursi nin faziletini çok.inanıyoejm ve inanarak okuyorum okurken de hep içimden dua ediyorum çünkü biliyorum rabbim kabul etmeyeceği duaya amin dedirtmez belki bnm duamla rabbim onun yuvasına bi melek gönderir yada ailevi sıkıntılarını giderir bilemeyiz bu yüzden de herşey gzl ilerlesin istiyorum ama belki de çok üstüne gidiyorum insanların bilmiyorum :)
Haklısın.Ben bu topikten önce mesela evden çıkarken başlardım bu duayı okumaya.Gün içinde belki 50 dem fazla okurdum.Otobüs beklerken yolda yürürken.Sıkıntısını bildiğim arkadaşlar için ölmüşlerimiz için vs.Zaten ezberlemek çocuk oyuncağı.Topikte sayı fazla olsa aslında aynı gün 2 kişiyede döner.Sayımız biraz az sanki.Birde sıkılarak değil gönülden isteyerek okumak önemliAmin cnm inşallah ben ayetel kursi nin faziletini çok.inanıyoejm ve inanarak okuyorum okurken de hep içimden dua ediyorum çünkü biliyorum rabbim kabul etmeyeceği duaya amin dedirtmez belki bnm duamla rabbim onun yuvasına bi melek gönderir yada ailevi sıkıntılarını giderir bilemeyiz bu yüzden de herşey gzl ilerlesin istiyorum ama belki de çok üstüne gidiyorum insanların bilmiyorum :)
Tabiki isteyerek okumak önemli yoksa bir anlamı olmaz zaten kendime bi rutin kazandırdım bende bu sayede o yuzden mutluyum aslında güzel ilerliyoruz günde iki kişi okunuyor şuandaHaklısın.Ben bu topikten önce mesela evden çıkarken başlardım bu duayı okumaya.Gün içinde belki 50 dem fazla okurdum.Otobüs beklerken yolda yürürken.Sıkıntısını bildiğim arkadaşlar için ölmüşlerimiz için vs.Zaten ezberlemek çocuk oyuncağı.Topikte sayı fazla olsa aslında aynı gün 2 kişiyede döner.Sayımız biraz az sanki.Birde sıkılarak değil gönülden isteyerek okumak önemli
Arkadaşlar ben salatı tefriciye okuyrm 4444 tane oyuzdne az alıyım bittirdğmde gruptaki herkese ismiyle dua edecem yıne de beni az okudugum için cıkarmak istersenz anlayışla karşılyrmNeyse kızlar ben kalan 30 umu alıyorum akşam okurum yeni arkadaşa geçebiliriz.Okuyan herkesten Allah razı olsun.
Sıraiki prensesin annesi arkadaşımızda kalan 313
Cnm mesele birilerinin az okuması değil hiç okunmaması burda herkes hergün girip 10-15-20 okuyorsa herkesin aynı şeyi yapması gerektiğini söylüyoruz yani herkesin günde 1 kez en az okumasını istiyoruz ki hak geçmesinArkadaşlar ben salatı tefriciye okuyrm 4444 tane oyuzdne az alıyım bittirdğmde gruptaki herkese ismiyle dua edecem yıne de beni az okudugum için cıkarmak istersenz anlayışla karşılyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?