Cnm bende öyle okuma taraftarıyım ama herkes hemfikir değil o yuzden birşey yapamıyoruz bu konudaKizlar liste cok yavas ilerliyor ben en az 50 okumaya gayret ediyorum 11 kisiyiz sayiya bolsek 30 anca dusuyor
Cnm bende öyle okuma taraftarıyım ama herkes hemfikir değil o yuzden birşey yapamıyoruz bu konuda
Cnm ben uyarım her türlü ama herkes hergün girmiyor şimdi bölsem biri okucak biri okumıcak takibini yapmak gerekiyor kimseye de şu kdr oku yada okuma diyemiyorsun liste bitsin çıkıcak arkadaşlar var zaten olmadı ondan sonra bi düzenleme yapalımCanim ben daha fazla almak istiyorum ama bakiyorum 10 20 alınıyor bende en fazla 50 yada 70 alıyorum hizlanalim bence ya belli bi sayi koyalım herkes o sayinin altina dusmesin o kişinin okunmasi bitene kadar
Aynen yapalim canimCnm ben uyarım her türlü ama herkes hergün girmiyor şimdi bölsem biri okucak biri okumıcak takibini yapmak gerekiyor kimseye de şu kdr oku yada okuma diyemiyorsun liste bitsin çıkıcak arkadaşlar var zaten olmadı ondan sonra bi düzenleme yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?