Dileklerimiz icin 313 Ayetel Kursi okuyalim mi kizlar?(Ben hayirli evlat icin baslayacagim)

Benim netim yok canim.. sıra senin galiba 50tane alayim ona Gore dağıtım yap...

günaydın kızlar ben devam edemeyecem , dualarınız hayırlısıyla kabul olsun inşallahh

4 41EEEEE41 ==>EBRU evladımı sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağıma almak, hayırlı sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı doğum

Psikolojik Deliii ----> Yuvamda eşimle huzur, saygı ve muhabbet daimi için inşaallah.Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

K Khvekokusu20 ----->Büşra Hayırlı sağlıklı Salih erkek evlat sahibi olmak

S Smyrnam3509 ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

tugce0640 ----->'mazeretli' tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak

Mucizemsn -----> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak için

Dil-i bitab ------> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak için

Arkadaşlar yeni listemiz bu şekilde

4 41EEEEE41 1==>EBRU evladımı sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağıma almak, hayırlı sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı doğum

Benimle başlıyoruz.Kişi başı 52 ADET okuma düşüyor.Tuğçe arkadaşımız mazeretli.Bugun bitirelim yarın sabahta yeni arkadaşa geçelim.Okuduktan sonra herkes bildirim yapsın.Listeye katılım oldukça günde iki kişi şeklinde devam ederiz.Haydi bismillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…