Dileklerimiz icin 313 Ayetel Kursi okuyalim mi kizlar?(Ben hayirli evlat icin baslayacagim)

anladığım kadarıyla bu gurup baya pasif hiç kimse yok

bu yazı daha iyi oldu sanki şimdi :) şuan toplam 210 tane okunmuş bende dahil ve bende çalışıyorum biraz daha arkadaşlar önem verebilir aslında. gruptaki kişiler sabit kişiler mi yoksa bi var bi yoklar mı?

bu yazı daha iyi oldu sanki şimdi :) şuan toplam 210 tane okunmuş bende dahil ve bende çalışıyorum biraz daha arkadaşlar önem verebilir aslında. gruptaki kişiler sabit kişiler mi yoksa bi var bi yoklar mı?
Mesajimi begenmiosun ama.
Şunu söyleyeyim. Herkese eşit dağıtılıyor.. kimisi aldığı gibi okuyor, kimisi akşama bırakıyor.. ve herkes var ...

Mesajimi begenmiosun ama.
Şunu söyleyeyim. Herkese eşit dağıtılıyor.. kimisi aldığı gibi okuyor, kimisi akşama bırakıyor.. ve herkes var ...
beğenmemezlikle alakası yok. ben baktım gördüm ve okudum misal veriyorum sen giremedin siteye ve doğal olarak okuyamadın. okunup okunmadığından nasıl emin oluyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…