- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
EVET CNM SENİN OKUDUGUNU DÜŞTÜMBen dün okumuştum 60 adet senin için
Canim bitirdim ben yazdim sanıyorum yazmadim miK Khvekokusu20 cnm sen kaldın sanırım bitirebildin mi bilgi geçermisin ona göre yeni listeye başlıcam
Herkese okuması gerektiği kadarını yaziyo arkadaş okuyan okudum diye bildirim yapiyo.anladığım kadarıyla bu gurup baya pasif hiç kimse yok
Herkese dağıtıldı canım.. ben daha okumadim. İstiosan 25 25 boluselim
Olur canım :)Herkese dağıtıldı canım.. ben daha okumadim. İstiosan 25 25 boluselim
Olur canım :)
Canım çalışanlar var çocugu olanlar var o yuzden günde 1 kişiye okuyoruz yazmıştım ya sayımız fszla değil ondan çok yüklenmiyoruz bi kaç kişi daha artarsak günde iki kişiye çıkarcaz inşallahanladığım kadarıyla bu gurup baya pasif hiç kimse yok
bu yazı daha iyi oldu sanki şimdi :) şuan toplam 210 tane okunmuş bende dahil ve bende çalışıyorum biraz daha arkadaşlar önem verebilir aslında. gruptaki kişiler sabit kişiler mi yoksa bi var bi yoklar mı?Canım çalışanlar var çocugu olanlar var o yuzden günde 1 kişiye okuyoruz yazmıştım ya sayımız fszla değil ondan çok yüklenmiyoruz bi kaç kişi daha artarsak günde iki kişiye çıkarcaz inşallah
Mesajimi begenmiosun ama.bu yazı daha iyi oldu sanki şimdi :) şuan toplam 210 tane okunmuş bende dahil ve bende çalışıyorum biraz daha arkadaşlar önem verebilir aslında. gruptaki kişiler sabit kişiler mi yoksa bi var bi yoklar mı?
Sürekli Okudugumuz grup cnmbu yazı daha iyi oldu sanki şimdi :) şuan toplam 210 tane okunmuş bende dahil ve bende çalışıyorum biraz daha arkadaşlar önem verebilir aslında. gruptaki kişiler sabit kişiler mi yoksa bi var bi yoklar mı?
beğenmemezlikle alakası yok. ben baktım gördüm ve okudum misal veriyorum sen giremedin siteye ve doğal olarak okuyamadın. okunup okunmadığından nasıl emin oluyorsunuz ?Mesajimi begenmiosun ama.
Şunu söyleyeyim. Herkese eşit dağıtılıyor.. kimisi aldığı gibi okuyor, kimisi akşama bırakıyor.. ve herkes var ...
tamam canım anladım tşklerSürekli Okudugumuz grup cnm
Herkes yazıyor zaten nicklere görede ben takip ediyorum canımbeğenmemezlikle alakası yok. ben baktım gördüm ve okudum misal veriyorum sen giremedin siteye ve doğal olarak okuyamadın. okunup okunmadığından nasıl emin oluyorsunuz ?
Yarın ki listeye eklerim cnm hergün 1 kişiye 313 tane okuyoruz kişi sayısına bölerekBende istiyorum benide etiketler misiniz Doğucak çocuğumun hayırlı ve sağlıklı olması için.Nasıl yapıcaz şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?