- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Hesaplayabilirsen hesapla canım..Kızlar ben akşam ları biraz yığılıyorum da uyku halim çok oluyor:) okuyalım derseniz başlatalım ben yarın okurum anca
arkadaşınızın dileği için 52 adet okudum allah kabul etsin inslah4 41EEEEE41 [/USER] ==>EBRU evladımı sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağıma almak, hayırlı sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı doğum
Psikolojik Deliii ----> Yuvamda eşimle huzur, saygı ve muhabbet daimi için inşaallah.Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
@zeynoc17----->Büşra Hayırlı sağlıklı Salih erkek evlat sahibi olmak
S Smyrnam3509 ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
tugce0640 ----->' tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak
Mucizemsn -----> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak için
Dil-i bitab ------> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak için
SıraDil-i bitab arkadaşımızda
Dil-i bitab ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
Kızlar kişi başı 52 adet yarın sabaha kadar bitirelim inşallah
arkadaşınızın dileği için 52 adet okudum allah kabul etsin inslah
Allah razı olsun ❤❤Bende okudum
Yeni listeye beni yazma canim daha doğrusu regl olcam bir kaç güne okuyamam diye diyorum sonra tekrar devam ederim4 41EEEEE41 [/USER] ==>EBRU evladımı sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağıma almak, hayırlı sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı doğum
Psikolojik Deliii ----> Yuvamda eşimle huzur, saygı ve muhabbet daimi için inşaallah.Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
@zeynoc17----->Büşra Hayırlı sağlıklı Salih erkek evlat sahibi olmak
S Smyrnam3509 ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
tugce0640 ----->' tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak
Mucizemsn -----> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak için
Dil-i bitab ------> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak için
SıraDil-i bitab arkadaşımızda
Dil-i bitab ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
Kızlar kişi başı 52 adet yarın sabaha kadar bitirelim inşallah
Aminnnn Allah razı olsun
Allah razı olsun ❤Bende 52 tane okudum. Allah kabul etsin inşallah.
dileğini yaz cnm ekliyim yeni listeyebende katılmak istiyorum Allahın izni ile
cnm sırayla hergün 1 kişiye 313 adet okuyoruz paylaştırıyoruz okuyan bildirim yapıyor birazdan yeni listeyi ve kaç adet okunması gerektiğini paylaşıcamaslında baba adıyla beraber ismimizi yazsak daha iyi olmaz mı ? beni öyle kaydedin size zahmet. hacı kızı şirin hayriye. dileğim yuvamda huzur ve hayırlıysa tabiki kız evlat sahibi olmak. ve kurallar nedir bilgilendirirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?