Dileklerimiz icin 313 Ayetel Kursi okuyalim mi kizlar?(Ben hayirli evlat icin baslayacagim)

ben cumartesinden 2 gün içinde okumuştum. ama burası gerçekten baya karışık okundumu okunmadımı belli değil mümkünse kimse nabalda kalmasın. ben şimdi bile okudum sayısını bilmediğim halde hazırladım. herkes bir umut peşinde dualara sığındık burda

[/USER][/USER] ==>EBRU evladımı sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağıma almak, hayırlı sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı doğum

Psikolojik Deliii ----> Yuvamda eşimle huzur, saygı ve muhabbet daimi için inşaallah.Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

S Smyrnam3509 ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

tugce0640 ----->' tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak

Dil-i bitab ------> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak için

birumut58 ------> hacı kızı şirin hayriye yuvasında huzur ve hayırlıysa kız evlat sahibi olmak.

S sendemibrutus ------> Doğacak çocugunun hayırlı ve sağlıklı olması

sıra Dil-i bitab arkadaşımızda

S Smyrnam3509 ve tugce0640 50 şey adet okumuş

Kişi başı 42 adet düşüyor.Bitiren bildirim yapsın[/QUOTE]

==>EBRU evladımı sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağıma almak, hayırlı sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı doğum

Psikolojik Deliii ----> Yuvamda eşimle huzur, saygı ve muhabbet daimi için inşaallah.Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

S Smyrnam3509 ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

tugce0640 ----->' tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak

Dil-i bitab ------> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak için

birumut58 ------> hacı kızı şirin hayriye yuvasında huzur ve hayırlıysa kız evlat sahibi olmak.

S sendemibrutus ------> Doğacak çocugunun hayırlı ve sağlıklı olması

sıra birumut58 arkadaşımızda

Kişi başı 44 adet düşüyor.Bitiren bildirim yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…