- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Rabbim tamamına erdirsin canım.. sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..Kızlar ben hamileyim.Allahıma binlerce şükürler olsun dualarımızı geri çevirmedi.Allah sizinde ne muradınız varsa versin
gözün aydın kardeşim allah kucagına almayı nasıp ersun ınşallahKızlar ben hamileyim.Allahıma binlerce şükürler olsun dualarımızı geri çevirmedi.Allah sizinde ne muradınız varsa versin
Canim cok sevindim Rabbim saglikla kucaklamayida nasip etsin insallahKızlar ben hamileyim.Allahıma binlerce şükürler olsun dualarımızı geri çevirmedi.Allah sizinde ne muradınız varsa versin
Hamd olsun RabbimeÇok saolun kızlar 1 yıldır bu anı bekliyordum.Tüp bebek için adetimi beklerken hamile olduğumu öğrendim.Şükürler olsun
Göznüz aydın olsun çok sevindim. hamilelerin duası kabul olurmuş bizleride eksik etme dualarındaKızlar ben hamileyim.Allahıma binlerce şükürler olsun dualarımızı geri çevirmedi.Allah sizinde ne muradınız varsa versin
Niyetini değiştirebilirsin canım...❤❤Çok saolun kızlar 1 yıldır bu anı bekliyordum.Tüp bebek için adetimi beklerken hamile olduğumu öğrendim.Şükürler olsun
Amin canım Allah razı olsun ❤ ❤ ❤[USERiDil-i bitab kardesim için okudum.. Rabbim kucagini boş birakmasin,insaAllah...cennet kokulu hayırlı evlat nasip etsin...
Duası kabul olanlardan eylesin Rabbim bizleri..❤❤
Yaa cnm çok sevindim çok mutlu oluyorum bu haberleri aldıgım zaman.Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallahKızlar ben hamileyim.Allahıma binlerce şükürler olsun dualarımızı geri çevirmedi.Allah sizinde ne muradınız varsa versin
Seve seve güncelliyorum :) benimkinin aynısını yazıyorum cnmEvet canım artık niyetim yavrumu sağsalim kucağıma almak
Tamam canım çok saol.Mazeret iznim yok artık boş geçmem artık duaları Allah’ın izniyleSeve seve güncelliyorum :) benimkinin aynısını yazıyorum cnm
Canım yarın ki okuma ne kadar.. işim var yarın belki giremmSeve seve güncelliyorum :) benimkinin aynısını yazıyorum cnm
Allah razı olsun canım. AminnOkudum. Rabbim niyetini kabul etsin inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?