4 41EEEEE41 [/USER][/USER][/USER][/USER] ==>EBRU evladımı sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağıma almak, hayırlı sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı doğum
Psikolojik Deliii ----> ''MAZERETLİ''Yuvamda eşimle huzur, saygı ve muhabbet daimi için inşaallah.Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
S Smyrnam3509 ---->evladımı hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağıma almak,hayırlı sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı bir doğum
tugce0640 ----->' tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak
@Dil-i bitab ------> ''MAZERETLİ''Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak için
@sivas5858 ------>''MAZERETLİ'' hacı kızı şirin hayriye yuvasında huzur ve hayırlıysa kız evlat sahibi olmak.
S sendemibrutus ------> Doğacak çocugunun hayırlı ve sağlıklı olması
Minnoskafa ------>Gamze.tüp bebek transferimin olumlu sonuçlanması ve hayırlı sağlıklı evlatlarımızın olması
dvtb ------> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak için
A akimel ------>31 temmuzda hayati bir karar verilecek Rabbim içimden geçen duayı kabul eylesin inşallah bizi hayırlısı ile kavuştursun
@Jocelyn ------>
@suspushanimcim ------>
@Vildan kuzum ------> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak için
E emebe ------>
kızlar sıra arkadaşımızda @Dil-i bitab
@Dil-i bitab dileği 'Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak için'
Kişi başı 28 adet düşüyor.Bitiren arkadaşlar bilgi versin yeni gelen arkadaşlar dileklerinizi yazın listeye ekliyim.
Cnm 28 okuncaktı senin 5 taneyi ben alıyorum daha bitiremedim fazla olmasın33 tane okudum Allah kabul etsin.
Cnm 28 okuncaktı senin 5 taneyi ben alıyorum daha bitiremedim fazla olmasın
Sen sayıya göre oku, fazlasını kendine say canım.. önemli olan 313e tamamlamakYavrum ben herkese fazla fazla okuyorum.
4 41EEEEE41 [/USER][/USER][/USER] ==>EBRU evladımı sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağıma almak, hayırlı sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı doğum
Psikolojik Deliii ----> ''MAZERETLİ''Yuvamda eşimle huzur, saygı ve muhabbet daimi için inşaallah.Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
S Smyrnam3509 ---->evladımı hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağıma almak,hayırlı sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı bir doğum
tugce0640 ----->' tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak
Dil-i bitab ------> ''MAZERETLİ''Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak için
@sivas5858 ------>''MAZERETLİ'' hacı kızı şirin hayriye yuvasında huzur ve hayırlıysa kız evlat sahibi olmak.
S sendemibrutus ------> Doğacak çocugunun hayırlı ve sağlıklı olması
Minnoskafa ------>Gamze.tüp bebek transferimin olumlu sonuçlanması ve hayırlı sağlıklı evlatlarımızın olması
dvtb ------> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak için
A akimel ------>31 temmuzda hayati bir karar verilecek Rabbim içimden geçen duayı kabul eylesin inşallah bizi hayırlısı ile kavuştursun
@Jocelyn ------>
@suspushanimcim ------>
kızlar sıra arkadaşımızda @tugce0640
Dileğitugce0640 ----->' tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak
@Smyrnam3509 cnm senin adına 31 adet eksik mazeretlendiği için okuyamadı arkadaşımız sen tamamlarısn
Kişi başı 34 adet düşüyor.Bitiren arkadaşlar bilgi versin yeni gelen arkadaşlar dileklerinizi yazın listeye ekliyim
Dil-i bitap için okuyoruz cnmtugce0640 için okudum 28 tane ALLAH KABUL ETSİN amin ECMAİN
ArkadaşlarDil-i bitab için okuyoruz karışmasın etiket yapıyorum takip edin Tuğçe nin okuması bitti
Haklısın takip etmekte zorlanıyorum artıkBu liste çok garip. Giren çıkan belli değil. Sonra sayı karışıyor.
Ben daha başlamadım. Kaç okunacaksa yaz ona göre okurum canım.Haklısın takip etmekte zorlanıyorum artık
OkudumBugunku arkadaşa okumuşmuydun böldüm çünkü sayıları
28 cnm Dil-i bitap içinBen daha başlamadım. Kaç okunacaksa yaz ona göre okurum canım.
Sen Saliha için okudun cnm snrm bugunBen daha başlamadım. Kaç okunacaksa yaz ona göre okurum canım.
Birazdan okuycam canım, 28 tane. Değil mi?Sen Saliha için okudun cnm snrm bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?