Evt cnmBirazdan okuycam canım, 28 tane. Değil mi?
Canım sıra bende deyiltugce0640 için okudum 28 tane ALLAH KABUL ETSİN amin ECMAİN
canım liste karismis durumda arkadasin biri beni etiketlemis 28 taneyi bana okumuş bugünBugunku arkadaşa okumuşmuydun böldüm çünkü sayıları
Yazdım cnm arkadaşa da artık takipte zorlanıyorum inanki sayı da bildiriyorım hergün okunacak kişiyi iki kez etiketliyorum yani başka çözüm varsa söyleyin onu yapım anca bu kdr oluuor liste kalabalıklaştı bide düzenli girilmiyor o yuzden snrmcanım liste karismis durumda arkadasin biri beni etiketlemis 28 taneyi bana okumuş bugün
haklisin canım senlik bisey yok yani herkesin takipte olması gerekiyorYazdım cnm arkadaşa da artık takipte zorlanıyorum inanki sayı da bildiriyorım hergün okunacak kişiyi iki kez etiketliyorum yani başka çözüm varsa söyleyin onu yapım anca bu kdr oluuor liste kalabalıklaştı bide düzenli girilmiyor o yuzden snrm
Değişiyor 28 okucaksın Dil-i bitap için sivas5858 için de 31 cnm hergün girip bakarsan liste paylaşıyorumYa kizlar etiketler gelmiyor bana.
Gunluk okuma sayilari degisiyor mu ?
31 okurum ins
S smyrna3506tugce0640 birumut58 S sendemibrutus Minnoskafa A akimel @Jocelyn suspushanimcim Vildan kuzum E emebe
kızlar sırabirumut58 ------>' hacı kızı şirin hayriye yuvasında huzur ve hayırlıysa kız evlat sahibi olmak. arkadaşımızda
kişi başı 31 adet düşüyor bitiren bilgi versin E emebe @Jocelyn dileklerinizi yazın
dileğimS smyrna3506tugce0640 birumut58 S sendemibrutus Minnoskafa A akimel @Jocelyn suspushanimcim Vildan kuzum E emebe
kızlar sırabirumut58 ------>' hacı kızı şirin hayriye yuvasında huzur ve hayırlıysa kız evlat sahibi olmak. arkadaşımızda
kişi başı 31 adet düşüyor bitiren bilgi versin E emebe @Jocelyn dileklerinizi yazın
İki arkadasa da okudum. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?