Okudum Allah dualarını kabul eylesin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesinS Smyrnam3509 --->evladımı hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağıma almak,hayırlı sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı bir doğum
tugce0640 ---->tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak
KİŞİ BAŞI 22 ADET TOPLAM 44 ADET OKUYORUZ
Okudum canimS Smyrnam3509 --->evladımı hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağıma almak,hayırlı sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı bir doğum
tugce0640 ---->tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak
S Smyrnam3509 --->evladımı hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağıma almak,hayırlı sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı bir doğum
Tamam cnm Rabbim yardımcın olsun inşallah dualarımız seninle salih Saliha evlatlar nasip etsin inşallah gönlüne göreOkudum Rabbim kabul etsin.
4 41EEEEE41 canım ben belki 2-3gün dualara katılamıcam,yarın yumurtalarım toplanacak.
Toplamadan dolayı 2-3gün kanamam olabilir mazeretim bitince yazarım inşallah.
Buarada bana Allah rızası için dua edermisiniz Arkadaşlar, bu benim 7.Tüp Bebek denemem şuanda durum iyi görünmüyor.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallahOkudum Rabbim kabul etsin.
4 41EEEEE41 canım ben belki 2-3gün dualara katılamıcam,yarın yumurtalarım toplanacak.
Buarada bana Allah rızası için dua edermisiniz Arkadaşlar, bu benim 7.Tüp Bebek denemem şuanda durum iyi görünmüyor.
allah yardımcın olsun canım duAlarım seninle on alan bu sefer hayirlisiyla kavusursun evladinaOkudum Rabbim kabul etsin.
Cnm herkes bitirmedi geçemiyorum yeni arkadaşa
Hemen okuyorum cnm
Cnm sen dün okumustun zaten bildirmek yapmıştın kime okudun bugunOkudum allah kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?