- 2 Ekim 2017
- 210
- 164
- 53
Okudum Allah dualarını kabul eylesin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin
Hemen okuyorum okudu say canim
Allah hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin tebrik ederim.Benim icinde dya edermisin hamilelerin duasi kabul olur derlerKizlar hamileyim Rabbime sonsuz sukurler olsun
Kuzucum cok mutlu oldum ya:) hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahKizlar hamileyim Rabbime sonsuz sukurler olsun
Gözünaydın . Sağlıkla sıhhatle kucagına al inşallah bebeğini ..Kizlar hamileyim Rabbime sonsuz sukurler olsun
Amin Allah razi olsun canim tabiki ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsinAllah hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin tebrik ederim.Benim icinde dya edermisin hamilelerin duasi kabul olur derler
Sagol canim Allah razi olsun amin insAllah❤Kuzucum cok mutlu oldum ya:) hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
Amin Allah razi olsun canim tabiki ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsinAllah hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin tebrik ederim.Benim icinde dya edermisin hamilelerin duasi kabul olur derler
Gözün aydın sağlıkla al kucağına inşallah :)Kizlar hamileyim Rabbime sonsuz sukurler olsun
Sagol amin canim Rabbim sizlere de nasip etsinGözün aydın sağlıkla al kucağına inşallah :)
Gözün aydın canım hayırlı olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlar hamileyim Rabbime sonsuz sukurler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?