- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
- 138
Evet geldi bildirim canım sağol:))))4 41EEEEE41
S Smyrnam3509
tugce0640
Dil-i bitab
S Sabr-Sukur-Dua
K Khvekokusu20
E emebe
Edanur86
@Hanimefendimelek
M Meyra_naz
kardelen_08
@aybukegrsl
@H E
Delirella
C ChillOutt
Kızlar bildirim gelmiyor dediğiniz için birde bu şekilde etiket yaptım.
4 41EEEEE41
S Smyrnam3509
tugce0640
Dil-i bitab
S Sabr-Sukur-Dua
K Khvekokusu20
E emebe
Edanur86
@Hanimefendimelek
M Meyra_naz
kardelen_08
@aybukegrsl
@H E
Delirella
C ChillOutt
Kızlar bildirim gelmiyor dediğiniz için birde bu şekilde etiket yaptım.
S Smyrnam3509 --->evladımı hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağıma almak,hayırlı sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı bir doğum
tugce0640 ---->tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak
KİŞİ BAŞI 21 ADET TOPLAM 42 ADET OKUYORUZ
Okudum Allah dualarını kabul eylesin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin kimsenin kucağı boş kalmasın aminS Smyrnam3509 --->evladımı hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağıma almak,hayırlı sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı bir doğum
tugce0640 ---->tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak
Okudum Allah kabul etsinS Smyrnam3509 --->evladımı hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağıma almak,hayırlı sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı bir doğum
Okudum Allah kabul etsinS Smyrnam3509 --->evladımı hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağıma almak,hayırlı sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı bir doğum
S Smyrnam3509 --->evladımı hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağıma almak,hayırlı sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı bir doğum
Canım ben çok hastayım 2 gün okumalar katılmayacağım bilgin olsun@H E @aybukegrsl kızlar ne durumdasınız
Gecmis olsun canimCanım ben çok hastayım 2 gün okumalar katılmayacağım bilgin olsun
Kendin ve Smrnam için okumuşmuydun cnmCanım ben çok hastayım 2 gün okumalar katılmayacağım bilgin olsun
yok canım okuyamadım yatiyodum çünküKendin ve Smrnam için okumuşmuydun cnm
teşekkür ederim canimGecmis olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?