Yeni arkadaşa geçtiğimizde etiketlicem cnm
allah yardimcin olsun canimKızlar banada dua edin 2,5 cm açılmam var ve silinme başlamış evde yatıyorum sadece yemek ve tuvalet içinkalkıyorum ayağa gebelikşekeri olduğu için 37 haftaya kadar kalması lazım bebeğimin ama çok zor sanırım 35+5 günlük şimdi
Dinlen cnm kendini yorma bnmde ağrılarım var allah yardımcımız olsun hepimizinKızlar banada dua edin 2,5 cm açılmam var ve silinme başlamış evde yatıyorum sadece yemek ve tuvalet içinkalkıyorum ayağa gebelikşekeri olduğu için 37 haftaya kadar kalması lazım bebeğimin ama çok zor sanırım 35+5 günlük şimdi
A aybukeumyy ----->Hayırlısıyla maddi manevi tüm Sıkıntılarımın gitmesi ve hayırlı bir şekilde düğünümü yapmak
H E -----> Ya Rabbi, hayırlı , sağlıklı , sıhhatli bir çocuk nasip eyle
KİŞİ BAŞI 24 ADET TOPLAM 48 ADET OKUYORUZ
Allah yardimciniz olsun canim insAllah sagsalim kavuşursunuz seker ile alakasi ne canim ben de riskli gruptayim merak ettumKızlar banada dua edin 2,5 cm açılmam var ve silinme başlamış evde yatıyorum sadece yemek ve tuvalet içinkalkıyorum ayağa gebelikşekeri olduğu için 37 haftaya kadar kalması lazım bebeğimin ama çok zor sanırım 35+5 günlük şimdi
Okudum Allah kabul etsin inşallah@Lost World ---->"mazeretli" Hayırlı ile hamile kalıp evlat sahibi olmak
@41EEEEE41==>EBRU evladımı sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağıma almak, hayırlı sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı doğum
KİŞİ BAŞI 22 ADET TOPLAM 44 ADET OKUYORUZ
@Lost World ---->"mazeretli" Hayırlı ile hamile kalıp evlat sahibi olmak
@41EEEEE41==>EBRU evladımı sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağıma almak, hayırlı sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı doğum
KİŞİ BAŞI 22 ADET TOPLAM 44 ADET OKUYORUZ
Etiket yapıyorum aslında ama bilmiyorum cnmBana da bu gruptan bildirim gelmiyor kızlar nedense ara ara bakmaya çalışıyorum canım
Evet girdigim zaman etiketi görüyorum canım şenlik bişey değil bence . Hani görmezsem mesaj atabilen atsin duaları elimden geldiğince hızlı okumaya calisiyorumEtiket yapıyorum aslında ama bilmiyorum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?