Dileklerimiz icin 313 Ayetel Kursi okuyalim mi kizlar?(Ben hayirli evlat icin baslayacagim)

yeni katıldım kaç tane okumam gerekiyor biraz anlatır mısınız ve size zahmet Meliha diye yazar mısınız hayırlı sağlıklı bir evlat istiyorum

kardelen_08 --->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

Delirella ---->"mazeretli"Hayırlı ile hamile kalıp evlat sahibi olmak

KİŞİ BAŞI 19 ADET TOPLAM 38 ADET OKUYORUZ

Yukardaki iki arkadaşa 19+19 38 adet okuyorsun cnm okuduktan sonra yazarsın okudum diye

Okudum canım Allah kabul etsin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tez zamanda

canım yarın benıde eklermısın listeye

@41EEEEE41==>EBRU evladımı sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağıma almak, hayırlı sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı doğum

S Smyrnam3509 ---->tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak

Dil-i bitab --->evladını hayırlı ve sağlıklı şekilde kucagına alabilmek

M Mehtapmeri ------>Hayırlısı ile borçlarını ödeyebilmek

Edanur86 ------>(Sevim) İnşallah Tedavimde Rabbim bana salihlerden sağlıklı ve hayırlı bir Evlat nasip eder.

C cansu_tr ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

M Meyra_naz ----->Hayırlısı ile hamile kalıp hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

kardelen_08 --->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

@Lost World ---->Hayırlı ile hamile kalıp evlat sahibi olmak

@sivas5858 ---->" mazeretli"Şirin- Tüp bebek tedavisinin olumlu sonuclanip hayirlisiyla saglikli hayirli evlat sahibi olmak

A almasy ---->Selma. Hayırlısıyla sağlıklı bir evlat sahibi olmak

Saye- ---->Evladını hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almak

R rengerenkcicekler ---->Meliha-Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

ÖNEMLİ:Listedeki herkesin günlük belirlenen sayıyı okuyup haber vermesi gerekir. 2 GÜN ÜST ÜSTE MAZERETSİZ BİLDİRİM YAPMAYAN LİSTEDEN ÇIKARILIR. [/USER]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…