Ay cnm ya çok sevindim inan ki Rabbim devamını getirsin sağlıkla kucağına al inşallah şimdi aklımdan geçmiştin sormaya da korktum inanCanım ben çok şükür pozitif haber aldım. Allah razı olsun duasına katan herkesten
Hayırlı olsun canım çok sevindim :)Canım ben çok şükür pozitif haber aldım. Allah razı olsun duasına katan herkesten
Okudum Allah dualarımizi kabul eylesin@Hanimefendimelek -----> İslerimizin bereketli olmasi ve hayırlısı ile gonlumdeki gibi bir ev alıp eşimle çocuklarımla sağlıklı huzurlu hayırlı bir hayat sürmek
@Meyra_naz ----->"mazeretli"Hayırlısı ile hamile kalıp hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
KİŞİ BAŞI 24 TOPLAM 48 ADET OKUYORUZ
Sağol canım Allah razı olsun inşallah sağlıkla ilerler bu sefer sağlıkla kucaklamak nasip olur. İsteyen dileyen tüm kardeşlerime de nasip etsin AllahAy cnm ya çok sevindim inan ki Rabbim devamını getirsin sağlıkla kucağına al inşallah şimdi aklımdan geçmiştin sormaya da korktum inan
Sağol canım çok teşekkürler Allah razı olsunHayırlı olsun canım çok sevindim :)
Ne güzel bı haber Rabbim kucağına almayı nasip eder inşallahCanım ben çok şükür pozitif haber aldım. Allah razı olsun duasına katan herkesten
@Hanimefendimelek -----> İslerimizin bereketli olmasi ve hayırlısı ile gonlumdeki gibi bir ev alıp eşimle çocuklarımla sağlıklı huzurlu hayırlı bir hayat sürmek
@Meyra_naz ----->"mazeretli"Hayırlısı ile hamile kalıp hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
Canım ben çok şükür pozitif haber aldım. Allah razı olsun duasına katan herkesten
Allah razı olsun canım amin inşallahNe güzel bı haber Rabbim kucağına almayı nasip eder inşallah
Amin inşallah canım Allah razı olsun.Maşallah canım hayırlı olsun.Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Canım hayırlı akşamlar kalan kişiye göre bana okuyacağım sayıyı söylersen toplu okumak istiyorum.yeniden basa döndüğü zaman listeden çıkıcam çünkü. Kuran öğreniyorum başka bir-çok okuma daha var zorlanmaya başladım
Okudum rabbim kabul etsin gönlünüzün muradını versin inşallah@Hanimefendimelek -----> İslerimizin bereketli olmasi ve hayırlısı ile gonlumdeki gibi bir ev alıp eşimle çocuklarımla sağlıklı huzurlu hayırlı bir hayat sürmek
Cnm hergün aynı sayı olmayabiliyor çünkü mazeretliler oluyor tekrar dönüyorlar sayı değişiyor o yuzden ama istersen 25 adet oku herkes için yada 20 adet ona göre ben düşerim sayıdan kişiye bölerekCanım hayırlı akşamlar kalan kişiye göre bana okuyacağım sayıyı söylersen toplu okumak istiyorum.yeniden basa döndüğü zaman listeden çıkıcam çünkü. Kuran öğreniyorum başka bir-çok okuma daha var zorlanmaya başladım
Peki tatlım kaç kişi kaldı şu an bugunkini okumuştum zatenCnm hergün aynı sayı olmayabiliyor çünkü mazeretliler oluyor tekrar dönüyorlar sayı değişiyor o yuzden ama istersen 25 adet oku herkes için yada 20 adet ona göre ben düşerim sayıdan kişiye bölerek
6 kişi var cnmPeki tatlım kaç kişi kaldı şu an bugunkini okumuştum zaten
Tamam canim 6 kişi için 50 ser tane okudum. Mazaretliler için kolaylık olsun . Allah herkesten razı olsun dualarini kabul eylesin6 kişi var cnm
Ağzına sağlık canımTamam canim 6 kişi için 50 ser tane okudum. Mazaretliler için kolaylık olsun . Allah herkesten razı olsun dualarini kabul eylesin
Okudum. Allah kabul eder inşaallah.@Hanimefendimelek -----> İslerimizin bereketli olmasi ve hayırlısı ile gonlumdeki gibi bir ev alıp eşimle çocuklarımla sağlıklı huzurlu hayırlı bir hayat sürmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?