- 29 Ekim 2018
- 205
- 241
- 103
- 34
Okudum Allah kabul etsin.@svd_a ---->Evladını hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almak
R rengerenkcicekler ---->Meliha-Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
KİŞİ BAŞI 23 ADET TOPLAM 46 ADET OKUYORUZ
Okudum canım kusura bakma dün doktortaydim doktor bana bı hap verdi baş dönmesi mide bulantısı ishal öğürme yapar ilk bı hafta dedi yatsı namazını kılarken sanki halı altımdan kayıp gidiyordu bütün gün ve gece yattım bu sabah ancak toparladım birazdan yine hapı içince yine öyle olur muyum bilmiyorum
Geçmiş olsun cnm çok dinlenmeye çalışOkudum canım kusura bakma dün doktortaydim doktor bana bı hap verdi baş dönmesi mide bulantısı ishal öğürme yapar ilk bı hafta dedi yatsı namazını kılarken sanki halı altımdan kayıp gidiyordu bütün gün ve gece yattım bu sabah ancak toparladım birazdan yine hapı içince yine öyle olur muyum bilmiyorum
Canım geçmiş olsun glifor mu başladı drOkudum canım kusura bakma dün doktortaydim doktor bana bı hap verdi baş dönmesi mide bulantısı ishal öğürme yapar ilk bı hafta dedi yatsı namazını kılarken sanki halı altımdan kayıp gidiyordu bütün gün ve gece yattım bu sabah ancak toparladım birazdan yine hapı içince yine öyle olur muyum bilmiyorum
Okudum canım Allah kabul etsin inşallah
Aynen glifor başladı canımCanım geçmiş olsun glifor mu başladı dr
Okudum canım Allah kabul etsin inşallah
Bende kullanıyorum canım hala devam ediyorum ilk bir hafta on gün baya zorluyor İshal bulantı. Allah yardımcın olsun inşallah ama yumurtlamaya falan yardımcı oluyorAynen glifor başladı canım
Valla şuan doktorumdan çok memnunum ne dediyse çıktı sende tiroid yüksekliği var dedi eski testleri götürdüm başka bisiler daha dedi hepsi çıktı şuan 6 tane yumurtam oluşmuş cumartesi kontrolüm var bekliyorum dua ileBende kullanıyorum canım hala devam ediyorum ilk bir hafta on gün baya zorluyor İshal bulantı. Allah yardımcın olsun inşallah ama yumurtlamaya falan yardımcı oluyor
İnşallah vesilen olur canım kendine güvenebileceğin bir dr bulmak çok önemli. Senin haberlerine de seviniriz inşallah burada hayırlısıylaValla şuan doktorumdan çok memnunum ne dediyse çıktı sende tiroid yüksekliği var dedi eski testleri götürdüm başka bisiler daha dedi hepsi çıktı şuan 6 tane yumurtam oluşmuş cumartesi kontrolüm var bekliyorum dua ile
İnşallah canım inşallah öyle olurİnşallah vesilen olur canım kendine güvenebileceğin bir dr bulmak çok önemli. Senin haberlerine de seviniriz inşallah burada hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?