Dileklerimiz icin 313 Ayetel Kursi okuyalim mi kizlar?(Ben hayirli evlat icin baslayacagim)

C cansu_tr ne durumdasın cnm sen kaldın
Okudum canım kusura bakma dün doktortaydim doktor bana bı hap verdi baş dönmesi mide bulantısı ishal öğürme yapar ilk bı hafta dedi yatsı namazını kılarken sanki halı altımdan kayıp gidiyordu bütün gün ve gece yattım bu sabah ancak toparladım birazdan yine hapı içince yine öyle olur muyum bilmiyorum

Geçmiş olsun cnm çok dinlenmeye çalış

@41EEEEE41==>EBRU evladımı sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağıma almak, hayırlı sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı doğum

S Smyrnam3509 ---->"mazeretli" tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak

M Mehtapmeri ------>Hayırlısı ile borçlarını ödeyebilmek

Edanur86 ------>(Sevim) İnşallah Tedavimde Rabbim bana salihlerden sağlıklı ve hayırlı bir Evlat nasip eder.

C cansu_tr ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

@Meyra_naz ----->"mazeretli" Hayırlısı ile hamile kalıp hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

kardelen_08 --->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

birumut58 ---->Şirin- Tüp bebek tedavisinin olumlu sonuclanip hayirlisiyla saglikli hayirli evlat sahibi olmak

A almasy ---->Selma. Hayırlısıyla sağlıklı bir evlat sahibi olmak

Saye- ---->Evladını hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almak

R rengerenkcicekler ---->Meliha-Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

@zeynoc17 ---->Büşra-Hayırlı sağlıklı Salih erkek evlat sahibi olmak

F Ftszynp ---->Kolaylıkla Doğum yapıp sağlıkla sıhhatle kızımı kucağıma almak.

Snigurucka ---->En yakın zamanda hayirli ve sağlıklı evlat sahibi olmak[/USER][/QUOTE][/QUOTE]

Canım geçmiş olsun glifor mu başladı dr
Okudum canım Allah kabul etsin inşallah

Aynen glifor başladı canım
Bende kullanıyorum canım hala devam ediyorum ilk bir hafta on gün baya zorluyor İshal bulantı. Allah yardımcın olsun inşallah ama yumurtlamaya falan yardımcı oluyor

Bende kullanıyorum canım hala devam ediyorum ilk bir hafta on gün baya zorluyor İshal bulantı. Allah yardımcın olsun inşallah ama yumurtlamaya falan yardımcı oluyor
Valla şuan doktorumdan çok memnunum ne dediyse çıktı sende tiroid yüksekliği var dedi eski testleri götürdüm başka bisiler daha dedi hepsi çıktı şuan 6 tane yumurtam oluşmuş cumartesi kontrolüm var bekliyorum dua ile

İnşallah vesilen olur canım kendine güvenebileceğin bir dr bulmak çok önemli. Senin haberlerine de seviniriz inşallah burada hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…