Dileklerimiz icin 313 Ayetel Kursi okuyalim mi kizlar?(Ben hayirli evlat icin baslayacagim)

Allah sağlıklı doğum nasip etsin inşallah.Arkadaş için okudum.Bende liste sonunda çıkmak istiyorum.Herkes hakkını helal etsin.Allahım herkesin gönlünden geçeni nasip eylesin

Rabbim bir nefeste kurtardın canım. Sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah. Beni de listeden çıkarır mısın canım. Bu aralar çok yoğunum yetişemiyorum bir türlü.

Snigurucka arkadasimiz icin okudum.Rabbim kabul etsin.

4 41EEEEE41 canim Rabbim kolay Dogum nasip etsin,yavrunu kucagina saglikli hayirsiylan almayi nasip etsin Rabbim insallah.
Emeklerine saglik,hakkini helal et.

4 41EEEEE41 canim Rabbim yavrunu saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah

Allah sağlıklı doğum nasip etsin inşallah.Arkadaş için okudum.Bende liste sonunda çıkmak istiyorum.Herkes hakkını helal etsin.Allahım herkesin gönlünden geçeni nasip eylesin

Rabbim bir nefeste kurtardın canım. Sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah. Beni de listeden çıkarır mısın canım. Bu aralar çok yoğunum yetişemiyorum bir türlü.

Snigurucka arkadasimiz icin okudum.Rabbim kabul etsin.

4 41EEEEE41 canim Rabbim kolay Dogum nasip etsin,yavrunu kucagina saglikli hayirsiylan almayi nasip etsin Rabbim insallah.
Emeklerine saglik,hakkini helal et.

Amin kızlar inşallah. Helal olsun

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hamilelerin duası kabul olurmuş bizede dua et bu arada listeden çıkacam bende

Kendim icin okudum.
4 41EEEEE41 helal olsun canım sende helal et hakkını. Rabbim kolaylıkla doğumunu gerçekleştirip bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah

21 tane okudum canım . 4 41EEEEE41 canım Allah yar ve yardımcın olsun hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah bizleri de duanda eksik etme . Bende sana dua edeceğim . Allah'a emanet ol canım

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hamilelerin duası kabul olurmuş bizede dua et bu arada listeden çıkacam bende

Kendim icin okudum.
4 41EEEEE41 helal olsun canım sende helal et hakkını. Rabbim kolaylıkla doğumunu gerçekleştirip bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah

Teşekkür ederim kızlar hepinize dua edicem çok sağolun

Canım mazeretlendim ben.Bitince tekrardan başlarım inşallah dualara.

Okudum. Allah kabul etsin.
Size de yavrunuza sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşaallah. 4 41EEEEE41

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…