- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
Ben dün listeye baktım bende sayı yoktu bende herhalde 2. Kişiye dahil edecekler dedim benim.ismimin yanında sayı yazmıyor kaç tane okuyacağım
Hesapladigima göre okunan sayı 313 ben anlamadım ben ne kadar okuyacagimi
Benim sayıyı ikimiz bölüşelim demiştim görmedin bende hepsini okudum eksik yok yeni kişiye geciyorumHesapladigima göre okunan sayı 313 ben anlamadım ben ne kadar okuyacagimi
Özür dilerim canım görmedim o kadar yoğunum ki hastaneye falan farketmemisim hakkını helal et . Senin için okudum Allah kabul eder inşallah duani canım benimBenim sayıyı ikimiz bölüşelim demiştim görmedin bende hepsini okudum eksik yok yeni kişiye geciyorum
Helal olsun canım ne demek. Allah razı olsun amin inşallah canımÖzür dilerim canım görmedim o kadar yoğunum ki hastaneye falan farketmemisim hakkını helal et . Senin için okudum Allah kabul eder inşallah duani canım benim
Sizin için 39 adet okudum Allah kabul etsin.tugce0640 ( suanda görmüş oldugum Tup bebek tedavisinin hayırlısıyla sonuclanıp hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) <40 adet>
K Khvekokusu20 (Büşra- hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak) <39 adet>
dior34 (Didem- hayırlısı ise kızına kardes hayırlı evlat/evlatlar sahibi olmak) <39 adet>
Dil-i bitab (Saliha-Evladını Saglıkla ve kolay bir doğumla kucagina almak <39 adet>
derin sularda (hayırlı bir iş) <39 adet>
lucina06 ( evladını Saglıkla kucagina almak ve evladının hayırlı evlat olması) <39 adet>
memurhanim (Yonca-saglıklı hayırlı evlat sahibi olmak) <39 adet>
C cansu_tr (hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) <39>
Kızlar listemiz bu şekilde dilerseniz isimlerinizi ve dualarınızı da ekleyebilirim bir de mazeretli olan varsa bildirirse yazayım baslayalım inşallah okumaya
Dua sırası bende kızlar suan 2 aylık hamileyim Rabbimin izniyle bir kızım var birde saglıklı hayırlı erkek evlat sahibi olmak istiyorum
Canim ben CMT okumuştum yazmayi unuttum
okudum canım ben
okudum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?