Dileklerimiz icin 313 Ayetel Kursi okuyalim mi kizlar?(Ben hayirli evlat icin baslayacagim)

tugce0640 ( suanda görmüş oldugum Tup bebek tedavisinin hayırlısıyla sonuclanıp hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak)
K Khvekokusu20 (Büşra- hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak)
dior34
Dil-i bitab
derin sularda
lucina06 ( evladını Saglıkla kucagina almak ve evladının hayırlı evlat olması)
memurhanim

Kızlar listemiz bu şekilde dilerseniz isimlerinizi ve dualarınızı da ekleyebilirim bir de mazeretli olan varsa bildirirse yazayım baslayalım inşallah okumaya

Başlayalım inşallah,
benim duam hayırlı bir iş için.

tugce0640 ( suanda görmüş oldugum Tup bebek tedavisinin hayırlısıyla sonuclanıp hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) <44 adet>
K Khvekokusu20 (Büşra- hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak) <44 adet>
dior34 <45 adet>
Dil-i bitab <45 adet>
derin sularda (hayırlı bir iş) <45 adet>
lucina06 ( evladını Saglıkla kucagina almak ve evladının hayırlı evlat olması) <45 adet>
memurhanim <45 adet>

Kızlar listemiz bu şekilde dilerseniz isimlerinizi ve dualarınızı da ekleyebilirim bir de mazeretli olan varsa bildirirse yazayım baslayalım inşallah okumaya

Dua sırası tugce0640 arkadasımızda Duası tüp bebek tedavisinin hayırlısıyla sonuclanıp hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak

Ne zamana kadar canım?

Ne zamana kadar c
.
Benim ilk tup denemem negatif.sağlıkli sıhhatli
Ilk tup bebek denemem negatif.saglikli sıhhatli bir evlat niyetiyle okumak isterim.adim yonca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…