katılırım canımderin sularda C cansu_tr @Durunado @Umithepvar @love_story @Snigurucka tugce0640 lucina06 kızlar katılmak ister misiniz
Katılırım canım
Kuzum beni de evladını sağlıkla kucağına almak ve evladının hayırlı evlat olması için diye yazabilir misin? Allah razı olsun olsun böyle güzel şeyler düşündüğünüz için.Katılırım canım
Yazarım tabiki canımKuzum beni de evladını sağlıkla kucağına almak ve evladının hayırlı evlat olması için diye yazabilir misin? Allah razı olsun olsun böyle güzel şeyler düşündüğünüz için.
Bir an önce başlayalım canım baya kişi olucaz gibiYazarım tabiki canım
Bugun olusturcam listeyi canımBir an önce başlayalım canım baya kişi olucaz gibi
canım benim duam şuanda görmüş olduğum tüp bebek tedavimin hayirliso ile sonuçlanıp hayırlı saglikli evlat sahibi olmaktugce0640
K Khvekokusu20
dior34
Dil-i bitab
derin sularda
lucina06
memurhanim
Kızlar listemiz bu şekilde dilerseniz isimlerinizi ve dualarınızı da ekleyebilirim bir de mazeretli olan varsa bildirirse yazayım baslayalım inşallah okumaya
Canım nasıl yapıcaz?Sırayla birisinin duasını mı bitireceğiz önce?tugce0640
K Khvekokusu20
dior34
Dil-i bitab
derin sularda
lucina06
memurhanim
Kızlar listemiz bu şekilde dilerseniz isimlerinizi ve dualarınızı da ekleyebilirim bir de mazeretli olan varsa bildirirse yazayım baslayalım inşallah okumaya
Evet canım ben sayıları yazıp baslatıcam gun içindeCanım nasıl yapıcaz?Sırayla birisinin duasını mı bitireceğiz önce?
Ne zamana kadar canım?tugce0640 ( suanda görmüş oldugum Tup bebek tedavisinin hayırlısıyla sonuclanıp hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) <44 adet>
K Khvekokusu20 (Büşra- hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak) <44 adet>
dior34 <45 adet>
Dil-i bitab <45 adet>
derin sularda (hayırlı bir iş) <45 adet>
lucina06 ( evladını Saglıkla kucagina almak ve evladının hayırlı evlat olması) <45 adet>
memurhanim <45 adet>
Dua sırasıtugce0640 arkadasımızda Duası tüp bebek tedavisinin hayırlısıyla sonuclanıp hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak
En gec 2 gun icinde bitirelim canım sayı azNe zamana kadar canım?
Canım tugceye basladık daha bir tek kendisi okudu sen tugcede bana yardım et benim sayımı ikiye bölelim ikinci arkadaştan itibaren ekleyeyim olur mu arkadaşlar da kabul ederler herhalde :)Bende varım bende varım birazcık geç kaldım katılabilir miyim
tugce0640
K Khvekokusu20
dior34
Dil-i bitab
derin sularda
lucina06
memurhanim
.Ne zamana kadar c
Ilk tup bebek denemem negatif.saglikli sıhhatli bir evlat niyetiyle okumak isterim.adim yoncatugce0640 ( suanda görmüş oldugum Tup bebek tedavisinin hayırlısıyla sonuclanıp hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak)
K Khvekokusu20 (Büşra- hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak)
dior34
Dil-i bitab
derin sularda
lucina06 ( evladını Saglıkla kucagina almak ve evladının hayırlı evlat olması)
memurhanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?