- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
Okudum canım
Ben adet olurum diye benden sonra iki arkadaş için 39 tane okudum .. Allah niyetlerini kabul etsin..
dior34 senden haber bekliyorum canım yeni kişiye geçicem
Amin canım inşallah.Çok teşekkür ederimlucina06 Canım okudum.Rabbim tez zamanda bebeğini sana kavuştursun
Ben de okudum kendime canım.tugce0640 ( suanda görmüş oldugum Tup bebek tedavisinin hayırlısıyla sonuclanıp hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (mazeretli)
K Khvekokusu20 (Büşra- hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak) <53 adet>
dior34 (Didem- hayırlısı ise kızına kardes hayırlı evlat/evlatlar sahibi olmak) (mazeretli)
Dil-i bitab (Saliha-Evladını Saglıkla ve kolay bir doğumla kucagina almak <52 adet>
derin sularda (hayırlı bir iş) <52 adet>
lucina06 ( evladını Saglıkla kucagina almak ve evladının hayırlı evlat olması) <52 adet>
memurhanim (Yonca-saglıklı hayırlı evlat sahibi olmak) <52 adet>
C cansu_tr (hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) <52 adet >
Kızlar listemiz bu şekilde dilerseniz isimlerinizi ve dualarınızı da ekleyebilirim bir de mazeretli olan varsa bildirirse yazayım baslayalım inşallah okumaya
Dua sırasılucina06 arkadasımızda Duası evladını Saglıkla kucagina almak ve evladının hayırlı evlat olması ♥
Okudum Allah kabul eder inşallah
Okudum canimDil-i bitab canım sen kaldın
Okudum canimtugce0640 ( suanda görmüş oldugum Tup bebek tedavisinin hayırlısıyla sonuclanıp hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (44 adet )
K Khvekokusu20 (Büşra- hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak) <44 adet>♥
dior34 (Didem- hayırlısı ise kızına kardes hayırlı evlat/evlatlar sahibi olmak) (mazeretli)
Dil-i bitab (Saliha-Evladını Saglıkla ve kolay bir doğumla kucagina almak <45 adet>
derin sularda (hayırlı bir iş) <45 adet>
lucina06 ( evladını Saglıkla kucagina almak ve evladının hayırlı evlat olması) <45 adet>
memurhanim (Yonca-saglıklı hayırlı evlat sahibi olmak) <45 adet>
C cansu_tr (hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) <45 adet >♥
Kızlar listemiz bu şekilde dilerseniz isimlerinizi ve dualarınızı da ekleyebilirim bir de mazeretli olan varsa bildirirse yazayım baslayalım inşallah okumaya
Dua sırasımemurhanim (yonca) arkadasımızda Duası hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?