Dileklerimiz icin 313 Ayetel Kursi okuyalim mi kizlar?(Ben hayirli evlat icin baslayacagim)

tugce0640 ( suanda görmüş oldugum Tup bebek tedavisinin hayırlısıyla sonuclanıp hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (44 adet )

K Khvekokusu20 (Büşra- hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak) <44 adet>

dior34 (Didem- hayırlısı ise kızına kardes hayırlı evlat/evlatlar sahibi olmak) (mazeretli)

Dil-i bitab (Saliha-Evladını Saglıkla ve kolay bir doğumla kucagina almak <45 adet>

derin sularda (hayırlı bir iş) <45 adet>

lucina06 ( evladını Saglıkla kucagina almak ve evladının hayırlı evlat olması) <45 adet>

memurhanim (Yonca-saglıklı hayırlı evlat sahibi olmak) <45 adet>

C cansu_tr (hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) <45 adet >

Kızlar listemiz bu şekilde dilerseniz isimlerinizi ve dualarınızı da ekleyebilirim bir de mazeretli olan varsa bildirirse yazayım baslayalım inşallah okumaya

Dua sırası memurhanim (yonca) arkadasımızda Duası hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak

Hayırlı gunler arkadaşlar dualarınıza bende katılmak isterim.

Kızlar ben ailemin yanına gideceğim 1 hafta kadar tatil yapacağım. Buraya çok sık bakamayabilirim. Uzun dualar olmazsa katılmak isterim. Şimdiden söyleyeyim de kimsenin hakkına girmeyeyim canlar ❤

Kızlar ben ailemin yanına gideceğim 1 hafta kadar tatil yapacağım. Buraya çok sık bakamayabilirim. Uzun dualar olmazsa katılmak isterim. Şimdiden söyleyeyim de kimsenin hakkına girmeyeyim canlar ❤
Canım 40 50 arası sayı düşüyor asagı yukarı okuyamaz mısın

tugce0640 ( suanda görmüş oldugum Tup bebek tedavisinin hayırlısıyla sonuclanıp hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (40 adet )

K Khvekokusu20 (Büşra- hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak) <39 adet>

dior34 (Didem- hayırlısı ise kızına kardes hayırlı evlat/evlatlar sahibi olmak) (39 adet )

Dil-i bitab (Saliha-Evladını Saglıkla ve kolay bir doğumla kucagina almak <39 adet>

derin sularda (hayırlı bir iş) <39 adet>

lucina06 ( evladını Saglıkla kucagina almak ve evladının hayırlı evlat olması) <39 adet>

memurhanim (Yonca-saglıklı hayırlı evlat sahibi olmak) <39 adet>

C cansu_tr (hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) <39 adet >

Kızlar listemiz bu şekilde dilerseniz isimlerinizi ve dualarınızı da ekleyebilirim bir de mazeretli olan varsa bildirirse yazayım baslayalım inşallah okumaya

Dua sırası C cansu_tr arkadasımızda Duası en kısa zamanda saglıklı hayırlı evlat sahibi olmak

Canım Cansudan sonra liste basa dönüyor cansuya da oku istersen sonra 1 hafta ara ver okuyamam dersen olur mu

canım ben duamı degıstırrmısın hayırlı saglık bir evlat sahıbı olmak icin dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…