- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
tugce0640 ( suanda görmüş oldugum Tup bebek tedavisinin hayırlısıyla sonuclanıp hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (44 adet )
K Khvekokusu20 (Büşra- hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak) <44 adet>
dior34 (Didem- hayırlısı ise kızına kardes hayırlı evlat/evlatlar sahibi olmak) (mazeretli)
Dil-i bitab (Saliha-Evladını Saglıkla ve kolay bir doğumla kucagina almak <45 adet>
derin sularda (hayırlı bir iş) <45 adet>
lucina06 ( evladını Saglıkla kucagina almak ve evladının hayırlı evlat olması) <45 adet>
memurhanim (Yonca-saglıklı hayırlı evlat sahibi olmak) <45 adet>
C cansu_tr (hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) <45 adet >
Kızlar listemiz bu şekilde dilerseniz isimlerinizi ve dualarınızı da ekleyebilirim bir de mazeretli olan varsa bildirirse yazayım baslayalım inşallah okumaya
Dua sırasımemurhanim (yonca) arkadasımızda Duası hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak
Hayırlı gunler arkadaşlar dualarınıza bende katılmak isterim.tugce0640 ( suanda görmüş oldugum Tup bebek tedavisinin hayırlısıyla sonuclanıp hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (44 adet )
K Khvekokusu20 (Büşra- hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak) <44 adet>♥
dior34 (Didem- hayırlısı ise kızına kardes hayırlı evlat/evlatlar sahibi olmak) (mazeretli)
Dil-i bitab (Saliha-Evladını Saglıkla ve kolay bir doğumla kucagina almak <45 adet>♥
derin sularda (hayırlı bir iş) <45 adet>
lucina06 ( evladını Saglıkla kucagina almak ve evladının hayırlı evlat olması) <45 adet>
memurhanim (Yonca-saglıklı hayırlı evlat sahibi olmak) <45 adet>
C cansu_tr (hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) <45 adet >♥
Kızlar listemiz bu şekilde dilerseniz isimlerinizi ve dualarınızı da ekleyebilirim bir de mazeretli olan varsa bildirirse yazayım baslayalım inşallah okumaya
Dua sırasımemurhanim (yonca) arkadasımızda Duası hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak ♥
Liste basa dönünce eklerim canımHayırlı gunler arkadaşlar dualarınıza bende katılmak isterim.
Okudum canım
Tesekkurler haber beklıyorumListe basa dönünce eklerim canım
Okudum ben de canım Allah kabul etsin
Canım 40 50 arası sayı düşüyor asagı yukarı okuyamaz mısınKızlar ben ailemin yanına gideceğim 1 hafta kadar tatil yapacağım. Buraya çok sık bakamayabilirim. Uzun dualar olmazsa katılmak isterim. Şimdiden söyleyeyim de kimsenin hakkına girmeyeyim canlar ❤
Canım Cansudan sonra liste basa dönüyor cansuya da oku istersen sonra 1 hafta ara ver okuyamam dersen olur muKızlar ben ailemin yanına gideceğim 1 hafta kadar tatil yapacağım. Buraya çok sık bakamayabilirim. Uzun dualar olmazsa katılmak isterim. Şimdiden söyleyeyim de kimsenin hakkına girmeyeyim canlar ❤
Olur canim. Geceleri yatarken okurum olmazsaCanım Cansudan sonra liste basa dönüyor cansuya da oku istersen sonra 1 hafta ara ver okuyamam dersen olur mu
Tamam canımOlur canim. Geceleri yatarken okurum olmazsa
canım ben duamı degıstırrmısın hayırlı saglık bir evlat sahıbı olmak icin dıyetugce0640 ( suanda görmüş oldugum Tup bebek tedavisinin hayırlısıyla sonuclanıp hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (40 adet )
K Khvekokusu20 (Büşra- hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak) <39 adet>
dior34 (Didem- hayırlısı ise kızına kardes hayırlı evlat/evlatlar sahibi olmak) (39 adet )
Dil-i bitab (Saliha-Evladını Saglıkla ve kolay bir doğumla kucagina almak <39 adet>
derin sularda (hayırlı bir iş) <39 adet>
lucina06 ( evladını Saglıkla kucagina almak ve evladının hayırlı evlat olması) <39 adet>
memurhanim (Yonca-saglıklı hayırlı evlat sahibi olmak) <39 adet>
C cansu_tr (hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) <39 adet >
Dua sırası C cansu_tr arkadasımızda Duası en kısa zamanda saglıklı hayırlı evlat sahibi olmak
Tamam canımcanım ben duamı degıstırrmısın hayırlı saglık bir evlat sahıbı olmak icin dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?