- 30 Mart 2017
- 12.763
- 19.853
- 298
Tuğçe arkadaşımız için okudum.tugce0640 (hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak)
K Khvekokusu20 (Büşra- hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak)(34 adet)
dior34 (Didem- hayırlısı ise kızına kardes hayırlı evlat/evlatlar sahibi olmak) (34 adet)
Dil-i bitab (Saliha-Evladını Saglıkla ve kolay bir doğumla kucagina almak (35 adet)
derin sularda (hayırlı bir iş) (35 adet)
C cansu_tr (hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (35 adet)
@1meyraa(35 adet )
@Burciiin (35 adet)
A Aslblr (35 adet)
M mec zup (hayırlı saglıklı Salih erkek evlat sahibi olmak) (35 adet)
Kızlar listemiz bu şekilde dilerseniz isimlerinizi ve dualarınızı da ekleyebilirim bir de mazeretli olan varsa bildirirse yazayım baslayalım inşallah okumaya
Dua sırasıtugce0640 (tugce) arkadasımızda Duası en kısa zamanda saglıklı hayırlı evlat sahibi olmak ♥
Canım toplamda 313 yapıyor aramızda paylasıyoruzCanim 35 adet nasıl oluyor 313 değil mi
Balışım ben yeni uyelık aldım ama malesef aktif olmamis sımdılık burdan devam edeyim ismime okunmasını ıstyrm sıram gelınce, 35adet deılmi canım ve yarın sonmu
35 adet canım yarına kadar bitirmeye calısalımBalışım ben yeni uyelık aldım ama malesef aktif olmamis sımdılık burdan devam edeyim ismime okunmasını ıstyrm sıram gelınce, 35adet deılmi canım ve yarın sonmu
Tamamdır canım35 adet canım yarına kadar bitirmeye calısalım ☺
Canım toplamda 313 yapıyor aramızda paylasıyoruz
Yarın aksama kadar en gec carsamba ya bitirelim canım sayı azJ
Anladım canım ne zaman başlayayım ne kadar süremiz var
Yarın aksama kadar en gec carsamba ya bitirelim canım sayı az
Mesaj attım canım ısmımıde eklersentugce0640 (hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak)
dior34 (Didem- hayırlısı ise kızına kardes hayırlı evlat/evlatlar sahibi olmak) (34 adet)
Dil-i bitab (Saliha-Evladını Saglıkla ve kolay bir doğumla kucagina almak (35 adet)
@1meyraa(35 adet )
@Burciiin (35 adet)
A Aslblr (35 adet)
Kızlar listemiz bu şekilde dilerseniz isimlerinizi ve dualarınızı da ekleyebilirim bir de mazeretli olan varsa bildirirse yazayım baslayalım inşallah okumaya
Dua sırasıtugce0640 (tugce) arkadasımızda Duası en kısa zamanda saglıklı hayırlı evlat sahibi olmak
Merhaba ben de katılmak istiyorum bende çocuk istiyorum inşallah bana da dua edilsin ne yapmam gerekiyortugce0640 (hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak)
G Gonlumcicekolsun (Emel-hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (35 adet)
@Burciiin (35 adet)
A Aslblr (35 adet)
Dua sırasıtugce0640 (tugce) arkadasımızda Duası en kısa zamanda saglıklı hayırlı evlat sahibi olmak ♥
Daha ilk arkadasa okuyoruz canım ben seni listeye ekleyeyim. Okuyamayan olursa yardım edersin. İkinci arkadastan itibaren sana da sayı vereyim sıran gelincede senin için okuruz olur muMerhaba ben de katılmak istiyorum bende çocuk istiyorum inşallah bana da dua edilsin ne yapmam gerekiyor
Tamam canım olur listeye ekle kaç tane okumam gerektiğini ve kaç gün süreyle okunacagını söyle okurum inşallah bende ismimle okunsun istiyorum listeye eklersen ismim sevda çocuk sahibi olmak istiyorumDaha ilk arkadasa okuyoruz canım ben seni listeye ekleyeyim. Okuyamayan olursa yardım edersin. İkinci arkadastan itibaren sana da sayı vereyim sıran gelincede senin için okuruz olur mu
Tamam canım burayı takip et liste paylasıyorum orda yazıyor herseyTamam canım olur listeye ekle kaç tane okumam gerektiğini ve kaç gün süreyle okunacagını söyle okurum inşallah bende ismimle okunsun istiyorum listeye eklersen ismim sevda çocuk sahibi olmak istiyorum
Tamam canım yeni listeyi ne zaman yazacaksınTamam canım burayı takip et liste paylasıyorum orda yazıyor hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?