- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
Canım ben rahatsızdım biraz giremedim hiç siteye.Okuyup bitirmeye çalışayım.
Okudum canım Allah kabul etsinKızlarDil-i bitab ve lucina06 nın sayılarını paylasalım da yeni arkadasa gecelim toplam 78 adet kaldı
canım ben devam ediyorumListe basa dönüyor katılmak isteyen yeni arkadaslar vardı kimlerdi?? Cıkmak isteyen var mı herkes devam ediyor mu
Ne zaman bitmeli canım, bıkac yerde okuyorum ona göre yetısmıyor sonra, birde abdestli okunacak deılmiListe şimdilik böyle yarına kadar bekleyelim katılmak veya cıkmak isteyen olursa yazsın yarın baslayalım okumaya :)
Evet abdestli 2 gun icinde bitmeli canımNe zaman bitmeli canım, bıkac yerde okuyorum ona göre yetısmıyor sonra, birde abdestli okunacak deılmi
tugce0640 (hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak)
K Khvekokusu20 (Büşra- hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak)(34 adet)
dior34 (Didem- hayırlısı ise kızına kardes hayırlı evlat/evlatlar sahibi olmak) (34 adet)
Dil-i bitab (Saliha-Evladını Saglıkla ve kolay bir doğumla kucagina almak (35 adet)
derin sularda (hayırlı bir iş) (35 adet)
C cansu_tr (hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (35 adet)
@1meyraa(35 adet )
@Burciiin (35 adet)
A Aslblr (35 adet)
M mec zup (hayırlı saglıklı Salih erkek evlat sahibi olmak) (35 adet)
Kızlar listemiz bu şekilde dilerseniz isimlerinizi ve dualarınızı da ekleyebilirim bir de mazeretli olan varsa bildirirse yazayım baslayalım inşallah okumaya
Dua sırasıtugce0640 (tugce) arkadasımızda Duası en kısa zamanda saglıklı hayırlı evlat sahibi olmak ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?