- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.810
- 248
Canım sırada kim varsa onun niyetine okuyoruz 2 niyet içinde 1 defa okuruz :)Ben de katılmak istiyorum. Herkes kendisi için mi okuyor? Nasıl oluyor? Bana da söyler misiniz?
Ben de atanabilmek ve sevdiğim insanla evlenebilmek için okumak istiyorum :) 2 dilek varsa okunacak sayı 2 ile mi çarpılıyor? :)
Sizin için ben de okudum Allah kabul etsin.Kendi niyetime okudum Allah kabul etsin okuyan bütün arkadaşların ağzına sağlık Allah razı olsun Rabbim hepimize hayırlı saglıklı evlat versin inşallah
Ağzına yüreğine sağlık canım SağolSizin için ben de okudum Allah kabul etsin.
Beni de ekler misiniztugce0640 (hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak)(34 adet)♥
K Khvekokusu20 (Büşra- hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak)(34 adet)
dior34 (Didem- hayırlısı ise kızına kardes hayırlı evlat/evlatlar sahibi olmak) (35 adet)♥
Dil-i bitab (Saliha-Evladını Saglıkla ve kolay bir doğumla kucagina almak (35 adet)♥
derin sularda (hayırlı bir iş) (35 adet)♥
C cansu_tr (hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (35 adet )♥
@Burciiin (mazeretli )
@Aslblr(hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak) (35 adet)
@Ravzamm (hayırlı saglıklı Salih erkek evlat sahibi olmak) (39 adet)
sera44 (Sevda-Hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (39 adet)♥
Kızlar dua sırasısera44 arkadaşımız da Rabbim dualarını kabul etsin inşallah ♥
Kızlar listemiz bu şekilde dilerseniz isimlerinizi ve dualarınızı da ekleyebilirim bir de mazeretli olan varsa bildirirse yazayım baslayalım inşallah okumaya
Basa dönünce eklerim canım takipte olBeni de ekler misiniz
Kaç tane okuycaz ? Sırayla mı okuycaz? İsmim gül duam rabbim Salih. Saliha sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallahtugce0640 (hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak)
K Khvekokusu20 (Büşra- hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak)
dior34 (Didem- hayırlısı ise kızına kardes hayırlı evlat/evlatlar sahibi olmak)
Dil-i bitab (Saliha-Evladını Saglıkla ve kolay bir doğumla kucagina almak
derin sularda (hayırlı bir iş)
C cansu_tr (hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak)
@Aslblr(hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak)
@Ravzamm (hayırlı saglıklı Salih erkek evlat sahibi olmak)
sera44 (Sevda-Hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak)
iki prensesin annesi
Safir Taht
Sezinto
M Minikbirmucizemeselesi
cekirdekcik
Kızlar listemiz bu şekilde dilerseniz isimlerinizi ve dualarınızı da ekleyebilirim bir de mazeretli olan varsa bildirirse yazayım baslayalım inşallah okumaya
Canımm benim ismim yadigar. Niyetim tez zamanda hayırlı sağlıklı imanlı bir evladım olsun istiyorum Rabbimdentugce0640 (hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak)
K Khvekokusu20 (Büşra- hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak)
dior34 (Didem- hayırlısı ise kızına kardes hayırlı evlat/evlatlar sahibi olmak)
Dil-i bitab (Saliha-Evladını Saglıkla ve kolay bir doğumla kucagina almak
derin sularda (hayırlı bir iş)
C cansu_tr (hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak)
@Aslblr(hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak)
@Ravzamm (hayırlı saglıklı Salih erkek evlat sahibi olmak)
sera44 (Sevda-Hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak)
iki prensesin annesi
Safir Taht
Sezinto
M Minikbirmucizemeselesi
cekirdekcik
Sırayla okucaz canım. Kacar tane düşerse isminin yanına parantez içinde belirtecegim benKaç tane okuycaz ? Sırayla mı okuycaz? İsmim gül duam rabbim Salih. Saliha sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Canım sıradaki arkadasın duası neyse onun niyetine okuyorsun ilk sırada Tugce var mesela tugcenın hayırlı saglıklı evlat sahibi olması niyetiyle payına kac tane düşüyorsa okuyup buraya okudum diye bildirim yapacaksın. 313 taneyi mazeretli olmayan arkadaslara bölüyorum kacar tane düşerse okuyorsun. Mazeretliyken ve abdestsiz okumuyoruzDuayı nasıl okuyacağız? Şu kişinin şu isteği olsun diye mi? Bir de kaç tane okumamız gerekiyor? Mesela herkes okuyabildiği kadar okuyup toplam 313 tane olunca, diğer üyeye mi geçiyor okunma sırası?
Canım sıradaki arkadasın duası neyse onun niyetine okuyorsun ilk sırada Tugce var mesela tugcenın hayırlı saglıklı evlat sahibi olması niyetiyle payına kac tane düşüyorsa okuyup buraya okudum diye bildirim yapacaksın. 313 taneyi mazeretli olmayan arkadaslara bölüyorum kacar tane düşerse okuyorsun. Mazeretliyken ve abdestsiz okumuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?