- 23 Temmuz 2014
- 1.035
- 2.133
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ara ara buraya bak canım paylasıcam burdateşekkürler kaç tane okuyacağımı da söylersiniz, okurum ben.
Ekleyebilirsin , duam borçlarımızın ödenmesi ve kardeşlerimin kısa zamandan hayırlı evlilik yapması .
tugce0640 (Tugce - hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak)
K Khvekokusu20 (Büşra- hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak)
dior34 (Didem- hayırlısı ise kızına kardes hayırlı evlat/evlatlar sahibi olmak)
Dil-i bitab (Saliha-Evladını Saglıkla ve kolay bir doğumla kucagina almak
derin sularda (hayırlı bir iş)
C cansu_tr (hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak)
@Aslblr(hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak)
@Ravzamm (hayırlı saglıklı Salih erkek evlat sahibi olmak)
sera44 (Sevda-Hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak)
iki prensesin annesi (Yadigar - hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak)
Safir Taht
Sezinto (Kredi borçlarını kolaylıkla ödeyebilmek)
M Minikbirmucizemeselesi (Gül- hayırlı saglıklı salih/Saliha evlatlar sahibi olmak)
cekirdekcik
Kızlar listemiz bu şekilde dilerseniz isimlerinizi ve dualarınızı da ekleyebilirim bir de mazeretli olan varsa bildirirse yazayım baslayalım inşallah okumaya
Birazdan liste guncellicem isminin yanında yazıcak canım kac adet okuyacağın ordan bakarsınAllah razı olsun sizden. Hep benzer sorular sorulmuş ama bana sa kime ne kadar okumam gerektiğini söylerseniz okurum inşallah hemen. Mazeretim yok şuan
allah razı olsun canımtugce0640 için 23 tane okudum. Allah kabul etsin inşallah
Allah hepimizden razı olsun canım. Bu mübarek günler hürmatine tez zamanda bebişlerimizi nasip etsin inşallahhallah razı olsun canım
amin canimAllah hepimizden razı olsun canım. Bu mübarek günler hürmatine tez zamanda bebişlerimizi nasip etsin inşallahh![]()
Olur tabikiTuğçe yarın okusam olur di mi? erken kalkacağım, sahurdan sonra okuyacağım.