- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.810
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OkudumKızlar ne durumdasınız
Kızlar ne durumdasınız
Tuğçe arkadaşımızın niyetine 23 adet ayetel kürsi okuyacağım değil mi doğru anldım. Şimdi gördüm de iletiyi yarın inşallah abdest alır almaz okuyup yazıcam burdan. Hakkınızı helal edin h gördüm biraz
Ben okudum Tuğçe için.Kızlar ne durumdasınız
Canım bana bildirim şimdi geldi bende bugün okurum
Ben mazeretliyim, bitince haber veririm inş.
Tuğçe arkadaşımız için 23 adet okudum. Rabbim tez vakitte kabul etsin niyetini inşallahtugce0640 (Tugce - hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (24 adet) ♥
K Khvekokusu20 (Büşra- hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak) (35 adet okumuştum) ♥
dior34 (Didem- hayırlısı ise kızına kardes hayırlı evlat/evlatlar sahibi olmak) (mazeretli)
Dil-i bitab (Saliha-Evladını Saglıkla ve kolay bir doğumla kucagina almak (24 adet)♥
derin sularda (hayırlı bir iş) (23 adet)♥
C cansu_tr (hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (23 adet) ♥
A Aslblr (hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak) (23 adet)
M mec zup (hayırlı saglıklı Salih erkek evlat sahibi olmak) (23 adet)
sera44 (Sevda-Hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (23 adet)
@denizimdnz (Yadigar - tez zamanda hayırlı saglıklı imanlı evlat sahibi olmak) (23 adet) ♥
@Luceyn (Borclarını ödeyebilmek ve kardeslerinin hayırlı evlilik yapmaları) (23 adet) ♥
Sezinto (Kredi borçlarını kolaylıkla ödeyebilmek) (23 adet) ♥
M Minikbirmucizemeselesi (Gül- hayırlı saglıklı salih/Saliha evlatlar sahibi olmak) (23 adet) ♥
cekirdekcik (Merve - hayırlı bir iş sahibi olmak ve şuan sevdiği insanla evlenmek) (23 adet)
Kızlar listemiz bu şekilde dilerseniz isimlerinizi ve dualarınızı da ekleyebilirim bir de mazeretli olan varsa bildirirse yazayım baslayalım inşallah okumaya
Dua sırasıtugce0640 arkadasımızda Duası en kısa zamanda saglıklı hayırlı evlat sahibi olmak ♥
Allah razı olsun canımBenim devamı gelmedi diye ben sıradaki arkadaşımız için okudum. Bekleyemedim olma ihtimalden dolayı ..
K Khvekokusu20 (Büşra- hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak) 25 adet okudum. Rabbim sağlık sıhhatli erkek evlat nasip etsin..
Başa dönünce eklerim canımKizlar beni de araniza ala bilirmisiniz???