- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.810
- 248
Allah razı olsun canımzeynoc17 niyetin için 22 adet okudum canım. Rabbim tez vakitte niyetini hayırlı sağlıklı şekilde ömrünüze nasip eylesin
Canım başa dönünce alırım olur mu takipte ol Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallahCanım benide eklermisin 313 tanemi okucaz hayirli salih evladlar icin bende istiyorum❤
Amin ins canım hemde ikiz olur inslhh duamdasınız arkadaslar banada dua edin canlarCanım başa dönünce alırım olur mu takipte ol Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah ♥
Tuğçe için 23 tane okudum canım. Sahurdan sonrada inşallah senin için okuycam
canım 22tane zeynoc17 içinde okudumCanım başa dönünce alırım olur mu takipte ol Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah ♥
Maşallah canım çok sevindim.Rabbim gönlüne göre verdi . Allah kucağına almayı nasip eder inşallahKızlar okuyan herkesten Allah razı olsun bugun cinsiyeti ögrendim oglum oluyormus
İnşallah canım cok sagol Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah aratmadanMaşallah canım çok sevindim.Rabbim gönlüne göre verdi . Allah kucağına almayı nasip eder inşallah
Canım hayırlı olsun çok sevindim Allah kucağına sağlıcakla almayi nasip etsin darısı bizlereKızlar okuyan herkesten Allah razı olsun bugun cinsiyeti ögrendim oglum oluyormus ♥☺
Başa ne zaman dönüyorsunuz? Beni de listeye ekler misiniz?Canım başa dönünce alırım olur mu takipte ol Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah
Canım sanırım 5 6 arkadas var daha eklerim tabikiBaşa ne zaman dönüyorsunuz? Beni de listeye ekler misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?