TeşekkürlerCanım sanırım 5 6 arkadas var daha eklerim tabiki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TeşekkürlerCanım sanırım 5 6 arkadas var daha eklerim tabiki
İnşallah canım cok sagol aminCanım hayırlı olsun çok sevindim Allah kucağına sağlıcakla almayi nasip etsin darısı bizlere
Çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsinKızlar okuyan herkesten Allah razı olsun bugun cinsiyeti ögrendim oglum oluyormus ♥☺
Bi arkadas kaldı sanırım canımBitti mi senin okuman sıra yenisine mi geçiyoruz
Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah. Hamilelerin duası kabul olurmuş. Bize de dua et nolursun canım. Belki senin duan hürmetine rabbim bize de bir evlat nasip ederKızlar okuyan herkesten Allah razı olsun bugun cinsiyeti ögrendim oglum oluyormus ♥☺
Hayırlı olsun , sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah’ım .Kızlar okuyan herkesten Allah razı olsun bugun cinsiyeti ögrendim oglum oluyormus![]()
Canım etmez miyim hep önce hic cocugu olmayanlara isteyenlere nasip et sonra bana nasip et diye dua ediyorum her zamanAllah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah. Hamilelerin duası kabul olurmuş. Bize de dua et nolursun canım. Belki senin duan hürmetine rabbim bize de bir evlat nasip eder![]()
Sagol canım tesekkur ederimHayırlı olsun , sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah’ım .
Liste basa dönünce eklerim canım olur muBende dua zincirine katılmak istiyorum ne yapmalıyım yardımcı olur musunu?
TabiiiListe basa dönünce eklerim canım olur mu ♥
Allah kabul etsin inşallahCanım etmez miyim hep önce hic cocugu olmayanlara isteyenlere nasip et sonra bana nasip et diye dua ediyorum her zaman ♥
Hadi gözün aydın kardesim allahım kucağına almani nasip etsin darisi bizlere olsun insalahKızlar okuyan herkesten Allah razı olsun bugun cinsiyeti ögrendim oglum oluyormus ♥☺
Allah razı olsun canım inşallah sizlerden de en kısa zaman da alırız böyle haberler Bu mübarek ayın hürmetineHadi gözün aydın kardesim allahım kucağına almani nasip etsin darisi bizlere olsun insalah