Dileklerimiz icin 313 Ayetel Kursi okuyalim mi kizlar?(Ben hayirli evlat icin baslayacagim)

Kızlar ben haftasonları foruma giremiyorum, eğer fırsat bulup girersem okumalara katılırım yoksada pazartesi görüşürüz inşallah, Allah a emanet olun

Arkadaşlar merhaba. Bende aranıza katılmak isterim ama şuan regliyim bitince gelmek istiyorum. Nasıl okuyorsunuz zahmet olmazsa banada anlatabilir misiniz ?

Arkadaşlar merhaba. Bende aranıza katılmak isterim ama şuan regliyim bitince gelmek istiyorum. Nasıl okuyorsunuz zahmet olmazsa banada anlatabilir misiniz ?

İyi geceler, ben de katılmak istiyorum ♥️
Hoşgeldiniz arkadaşlar her arkadaşımıza 313 adet okuyoruz.Okuyabildiğimiz kadar alıp sayıdan düşüyoruz belirli bir sınırımız yok günde 1 kişi bazen 2-3 kişi bitiyor duruma göre yarın ben sizi de listeye eklerim dileklerinizi yazın

Hoşgeldiniz arkadaşlar her arkadaşımıza 313 adet okuyoruz.Okuyabildiğimiz kadar alıp sayıdan düşüyoruz belirli bir sınırımız yok günde 1 kişi bazen 2-3 kişi bitiyor duruma göre yarın ben sizi de listeye eklerim dileklerinizi yazın
Çok teşekkür ederim . Yalnız dediğim gibi ben regliyim isterseniz temizlenince katılayım hak geçmesin. Pazartesi abdest alacağım inşallah. Ben çocuk sahibi olmak için niyet ediyorum.

Back
X