Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar merhaba. Bende aranıza katılmak isterim ama şuan regliyim bitince gelmek istiyorum. Nasıl okuyorsunuz zahmet olmazsa banada anlatabilir misiniz ?
Hoşgeldiniz arkadaşlar her arkadaşımıza 313 adet okuyoruz.Okuyabildiğimiz kadar alıp sayıdan düşüyoruz belirli bir sınırımız yok günde 1 kişi bazen 2-3 kişi bitiyor duruma göre yarın ben sizi de listeye eklerim dileklerinizi yazınİyi geceler, ben de katılmak istiyorum![]()
Çok teşekkür ederim . Yalnız dediğim gibi ben regliyim isterseniz temizlenince katılayım hak geçmesin. Pazartesi abdest alacağım inşallah. Ben çocuk sahibi olmak için niyet ediyorum.Hoşgeldiniz arkadaşlar her arkadaşımıza 313 adet okuyoruz.Okuyabildiğimiz kadar alıp sayıdan düşüyoruz belirli bir sınırımız yok günde 1 kişi bazen 2-3 kişi bitiyor duruma göre yarın ben sizi de listeye eklerim dileklerinizi yazın
Tamam cnm ben hafta sonu eklerim seni pzrtesi okumaya başlarsın inşallahÇok teşekkür ederim . Yalnız dediğim gibi ben regliyim isterseniz temizlenince katılayım hak geçmesin. Pazartesi abdest alacağım inşallah. Ben çocuk sahibi olmak için niyet ediyorum.
Tamamdır çok teşekkür ederim. Allah kabul etsin hepimizin dualarını inşallahTamam cnm ben hafta sonu eklerim seni pzrtesi okumaya başlarsın inşallah