- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
- Konu Sahibi Snigurucka
-
Kendim adina okudum Rabbim kabul etsin insallah..@tugce0640 mazeretli
kardelen_08 52
C cansu_tr 52
durkan 52
D Durunado 52
love_story mazeretli
K Khvekokusu20 52
U Umithepvar 53
derin sularda mazeretli
Dua sırası U Umithepvar arkadaşımızda
Aaaaaa çok sevindim canım benim bu ara hep hamile haberi alıyoruz benim de bugün 32. Günüm en son 24 Şubat'ta adet oldum gelir diye bekliyorum hayırlısı.Kuzucuklarimm 17sinde hamile oldugumu ogrendim duam saglikla kucagima almak saglikli hayirli evlat olmasi agziniza saglk simdidenn
Insallah sendende guzel bi hamilelik haberi alalim canim benimmm dualarimdasin..gelmesin :) bebis gelsin :)) Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsn insallah..Aaaaaa çok sevindim canım benim bu ara hep hamile haberi alıyoruz benim de bugün 32. Günüm en son 24 Şubat'ta adet oldum gelir diye bekliyorum hayırlısı.
Allah razi olsun cnm Allah kabul etsin insallahU Umithepvar icin okudum Allah kabul etsin inşallah
Okudummmm benn.@tugce0640 mazeretli
kardelen_08 52
C cansu_tr 52
durkan 52
D Durunado 52
love_story mazeretli
K Khvekokusu20 52
U Umithepvar 53
derin sularda mazeretli
Dua sırası U Umithepvar arkadaşımızda
Eğer gebelik yoksa gelsin canım doktora gideceğim yine tedavi içinInsallah sendende guzel bi hamilelik haberi alalim canim benimmm dualarimdasin..gelmesin :) bebis gelsin :)) Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsn insallah..
Dua sırası kime gelirse onun duasına niyetlenip okuyoruz canımBende katılmak istiyorum ama sadece gebelik için mi dua ediyorsunuz
Arkadaşımız için okudum niyetini Allah kabul etsin.tugce0640 mazeretli
kardelen_08 mazeretli
C cansu_tr 52
durkan 52
D Durunado 52
love_story 52
K Khvekokusu20 52
U Umithepvar U Umithepvar 53
derin sularda mazeretli
Dua sırasi @deein sularda
Gelmedimi cnm hala test yapmadinmiEğer gebelik yoksa gelsin canım doktora gideceğim yine tedavi için
Okudum Allah kabul etsin inşallahtugce0640 mazeretli
kardelen_08 mazeretli
C cansu_tr 52
durkan 52
D Durunado 52
love_story 52
K Khvekokusu20 52
U Umithepvar U Umithepvar 53
derin sularda mazeretli
Dua sırasi @deein sularda
Geldi canım ama kahverengi açık bir renk geliyordu ve şuan gelen bişi yok . Test yaptım negatif çıktı bugün doktora gideceğim elden bişi gelmiyorGelmedimi cnm hala test yapmadinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?