- 22 Mart 2019
- 3.166
- 2.952
- 133
- Konu Sahibi Snigurucka
Ekle canim bennyarin 313 tane okuyummuUraniaaflora T telasememuresi kızlar sizleri de ekledim dilerseniz isimlerinizi ve dualarınızı da ekleyebilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekle canim bennyarin 313 tane okuyummuUraniaaflora T telasememuresi kızlar sizleri de ekledim dilerseniz isimlerinizi ve dualarınızı da ekleyebilirim
Ha 45 mi okuycamtamam mazeretli olan varsa onu da alabilirim cok soru sordum ama yanlis olmasin bu gece mi okimtugce0640 (mazeretli )
kardelen_08 (mazeretli )
C cansu_tr (44 adet)
D Durunado ( 44 adet)
love_story (mazeretli )
K Khvekokusu20 (45 adet)
derin sularda (45 adet)
birumut58 (45 adet)
Uraniaaflora (45 adet)
T telasememuresi (45 adet)
Kızlar dua sırasıtugce0640 arkadasımızda Duası hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak ♥
Ha 45 mi okuycamtamam mazeretli olan varsa onu da alabilirim cok soru sordum ama yanlis olmasin bu gece mi okim
Niyetim: gönlümün muradına kavuşmakEkle canim bennyarin 313 tane okuyummu
Canım ekledim payına düşen sayıyı da yazdım Tugce arkadasımız için okuyoruzİyi geceler kızlar. Bende katılabilir miyim?
Canım ekledim payına düşen sayıyı da yazdım Tugce arkadasımız için okuyoruz
Canım ekledim payına düşen sayıyı da yazdım Tugce arkadasımız için okuyoruz
Tuğçe arkadaşımız için okudum,Allah kabul etsin inşallah.Arkadaslar bi arkadas daha ekledim daha okumaya baslamadık diye son sayıya dikkat edelim ☺
Canim benn 39 okuyup bagislamistim biletugce0640 (mazeretli )
kardelen_08 (mazeretli )
C cansu_tr (35adet)
D Durunado ( 35 adet)
love_story (mazeretli )
K Khvekokusu20 (35 adet)
derin sularda (35adet)
birumut58 (35 adet)
Uraniaaflora (35 adet)
T telasememuresi (35 adet)
M mec zup (34 adet)
Cuel (34 adet)
Kızlar dua sırasıtugce0640 arkadasımızda Duası hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak ♥
Okudum ben canımtugce0640 (mazeretli )
kardelen_08 (mazeretli )
C cansu_tr (35adet)
D Durunado ( 35 adet)
love_story (mazeretli )
K Khvekokusu20 (35 adet)
derin sularda (35adet)
birumut58 (35 adet)
Uraniaaflora (35 adet)
T telasememuresi (35 adet)
M mec zup (34 adet)
Cuel (34 adet)