- 12 Nisan 2019
- 893
- 1.165
- 33
- Konu Sahibi Snigurucka
-
- #1.101
Kızlar ne okuyorsunuz bende katilmak istiyorum beni de listeye alır misiniztugce0640 (25 adet)
kardelen_08 (24 adet )
C cansu_tr (24 adet )
D Durunado ( 24 adet)
love_story (24 adet)
K Khvekokusu20 (24 adet)
derin sularda (24 adet)
birumut58 (24 adet)
Uraniaaflora (24 adet)
@birincitekilsahis (24 adet)
@Ravzamm (24 adet)
Cuel (24 adet)
dreamy07 (24 adet)
Dua sırasıderin sularda arkadasımızda Duası ogluna baht acıklıgı♥
En gec carsamba geceye kadar bitirelim kızlar
313 fatiha okuyoruz canım. Liste basa dönünce eklerim seni deKızlar ne okuyorsunuz bende katilmak istiyorum beni de listeye alır misiniz
Canım listenin sonuna ekleyemez misin mümkün değil mu o şekilde313 fatiha okuyoruz canım. Liste basa dönünce eklerim seni de
Canım listeyi yarıladık daha önce hic eklemedim hep beklettim o yuzden seni de bekleticem malesefCanım listenin sonuna ekleyemez misin mümkün değil mu o şekilde
Tamam canım o zaman sorun değil arrik yeni listeye inşallahCanım listeyi yarıladık daha önce hic eklemedim hep beklettim o yuzden seni de bekleticem malesef
Kendi niyetim için okudum.
Allah kabul etsin.
Allah Hepimizin evladına sağlıklı ömür ve baht açıklığı versin.
Hamilelere hayırlı doğumlar evlat isteyenlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin Rabbim.
Niyetim için okuyan herkesten Allah razı olsun.
Şu mübarek günlerde hepimizin okumaları makbul,duaları kabul olsun inşallah.
Arkadaşım liste başa dönünceye kadar sen başla 313 Fatiha'ya ben yardım ederim,müsaitim ne dersin?Tamam canım o zaman sorun değil arrik yeni listeye inşallah
Bende yardım ederimArkadaşım liste başa dönünceye kadar sen başla 313 Fatiha'ya ben yardım ederim,müsaitim ne dersin?
Tekrar hatırlat arkadaşım olur mu?derin sularda K Khvekokusu20 canlarım çok teşekkür ederim Allah razı olsun o zaman bende cuma günü kendime okuyayım şuan hastayım cumaya kadar biter inşallah o gün okuyayım sizde o gün okuyabilirseniz mutlu olurum
Tamam canım çok teşekkür ederim ben yazarım kaç tane okuyabilirsen artık seni de zor durumda birakmayayim helal et hakkınıTekrar hatırlat arkadaşım olur mu?
Helal olsun,zor durumda kalacak hiçbir şey yok.Tamam canım çok teşekkür ederim ben yazarım kaç tane okuyabilirsen artık seni de zor durumda birakmayayim helal et hakkını
Canım tekrar hatırlat okuyalım. Ben 100 okurum inşallah. Tekrar konusuruz cuma gunuTamam canım çok teşekkür ederim ben yazarım kaç tane okuyabilirsen artık seni de zor durumda birakmayayim helal et hakkını
Tamam canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahCanım tekrar hatırlat okuyalım. Ben 100 okurum inşallah. Tekrar konusuruz cuma gunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?