- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.810
- 248
- Konu Sahibi Snigurucka
- #1.521

C cansu_tr (mazeretli )
D Durunado (63 adet fatiha )
K Khvekokusu20 (mazeretli )

@Victoria99 (mazeretli )

Dua sırası

En gec carsamba sabaha kadar bitirelim kızlar lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür diliyorum. Maddi ve manevi borçlarımı bir an önce bitirebilmek.durkan duan nedir canım
Canım okudum Allah kabul etsin inşallahtugce0640 (63 adet fatiha )
kardelen_08 (mazeretli )
C cansu_tr (mazeretli )
birumut58 (mazeretli )
@Victoria99 (mazeretli )
Cuel (63 adet fatiha )
sera44 (62 adet fatiha )
durkan (62 adet fatiha )
Dua sırasıdurkan arkadaşımızda Duası hayırlı saglıklı mutlu huzurlu bir ömür geçirmek maddi ve manevi borçlarını bir an evvel bitirebilmek ♥
Katılım olursa devam ederiz canımK Khvekokusu20 canım mazeretim bitti yeni arkadaşa dahil et diyeceğim ama liste bitmiş sanırım
Canım bu grupta liste bitince hep basa dönüldü tekrar 313 okundu gene öyle yaparız diye düşünüyorum katılmak isteyenlerleK Khvekokusu20 Canım liste bittiyse herkese okundu Allah dualarımızı kabul etsin inşallah hepimize de hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin bide toplu dua edelim mi 10 kişiyiz herkes 100 tane fatiha okusun toplamında 1000 tane toplu dua edelim listeyi o şekil de kapatalım
Peki o zaman canım bi kaç gün ara verelim o zaman listeyi oluştur ona göre başlarızCanım bu grupta liste bitince hep basa dönüldü tekrar 313 okundu gene öyle yaparız diye düşünüyorum katılmak isteyenlerle ☺
Tamam canımPeki o zaman canım bi kaç gün ara verelim o zaman listeyi oluştur ona göre başlarız
Okudum canımtugce0640 (63 adet fatiha )
kardelen_08 (mazeretli )
C cansu_tr (mazeretli )
birumut58 (mazeretli )
@Victoria99 (mazeretli )
Cuel (63 adet fatiha )
sera44 (62 adet fatiha )
durkan (62 adet fatiha )
Dua sırasıdurkan arkadaşımızda Duası hayırlı saglıklı mutlu huzurlu bir ömür geçirmek maddi ve manevi borçlarını bir an evvel bitirebilmek
Ben okurum siz yeni listeye geçebilirsinizMüsait olan arkadaşlardan biri durkan için tugcenın payına düşen 63 adeti okuyabilir mi listemizi kapatalım![]()
Kızlar listemiz bitti. Cıkmak isteyen var mı yada yeni katılmak isteyen arkadaslar varsa ona göre düzenleyeyim listeyi
Ben şimdilik çıkıyorum canım. Hakkınızı helal edinKızlar listemiz bitti. Cıkmak isteyen var mı yada yeni katılmak isteyen arkadaslar varsa ona göre düzenleyeyim listeyi