- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.810
- 248
- Konu Sahibi Snigurucka
-
- #1.781
Ne zaman okudun canım ben daha yeni paylastım listeyicanım ben okumuştum zaten
Canım ben bayramda zor girerim köye gidicez köyde çekmiyor internet onun için hakka girmiyim ben 160 tane okudum 40 x 160 yani sıradaki 4 arkadaşımız içinNe zaman okudun canım ben daha yeni paylastım listeyi
Tamam canım kime kadar okudun Snigurucka arkadasa kadar mı yoksa Saadetim33 e de okudun muCanım ben bayramda zor girerim köye gidicez köyde çekmiyor internet onun için hakka girmiyim ben 160 tane okudum 40 x 160 yani sıradaki 4 arkadaşımız içinUraniaaflora Uraniaaflora , Cuel Cuel , M Minikbirmucizemeselesi M Minikbirmucizemeselesi , Snigurucka Snigurucka Rabbim ne dilekleriniz varsa kabul etsin. Şimdiden herkesin bayramı mübarek olsun Rabbim tekrarını nasip etsin.
bayramdan önce yazmıştım bunu hatırladıysan. bayramdada okuma olmamış
Snigurucka ya kadar okudum canımTamam canım kime kadar okudun Snigurucka arkadasa kadar mı yoksa Saadetim33 e de okudun mu
Tamam canımSnigurucka ya kadar okudum canım
canım ben kendı payımı okurum bi 2 saatteM Minikbirmucizemeselesi senden haber bekliyorumtugce0640 payını bugun okur musun canım. Kızlar biraz hızlanalım 39 adet fatiha 2,3 gunde bitmiyor
Tamam canımcanım ben kendı payımı okurum bi 2 saatte
canım yenı arkadaslara ekle benı artıkTamam canım
Canım gül ün payı kaldı 39 adet onu okur musunEğer okumayacaklarsa okurum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?